Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 186)

plakát

Všechno, co chceš (2015) 

S tímhle nápadem šlo naložit lépe, škoda. Takhle se jedná o průměrnou komedii s pár povedenými a vtipnými nápady, ale bohužel i několika nepovedenými až trapnými momenty. Z hlavy velice rychle vyšumělo...

plakát

Planeta nezadaných (2016) 

Překvapivě dobré (až na kýčovitě kašovité pěvecké představení, to už bylo moc přeslazené, a to mám sladké rád). Polskou kinematografii nemám vůbec okoukanou a možná i to přispělo k tomu, že se mi to tak líbilo. Agniezska parádní, přesně můj typ, Maciej sympaťák, spousta vtipných nápadů, bohužel i spousta kýče a "tlačení na romantickou pilu", ale výsledkem snažení filmařů je svěží a opravdu vtipná romantická komedie.

plakát

Život (2017) 

Výborné herecké obsazení, skvělý vizuál, fajn hudba, napětím jsem občas ani nedutal. Občas zdlouhavé, obzvlášť ke konci, kdy by film měl spíše gradovat. Ale celkově vzato: výborná scifárna, na kterou doporučuji do kina určitě zajít.

plakát

Správná dvojka II (1998) 

Velkolepá jízda dvou sehraných legend... Fn, fnn, fnnn :-)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Už dlouho jsem se u seriálu takhle netěšil na každý další díl, a u českého seriálu snad ještě nikdy. Ta sychravá, neutěšená, hutná atmosféra! Ty postavy! Vše je zde perfektní - režie, scénář, kamera, hudba, herci... Tohle se fakt povedlo!

plakát

Sedm statečných (2016) 

Tohle se fakt nepovedlo :-( Mnozí herci tu přehrávají (zejména mdlý hlavní záporák), je to neosobní, stupidní, zbytečné - páni scénáristi: shame on you... Závěrečný fajt celkem ujde, ale to hodinu a půl dlouhé intro k němu je k uzoufání nudné - bez neustálého popohánění bych to ani nedal... ZA MĚ ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!

plakát

Rána deštníkem (1980) 

Celkem fajn komedie (hlavně ke konci) dobrá třeba na zpříjemnění dlouhé cesty vlakem (tak jsem film zkoukl já).

plakát

Místo u moře (2016) 

70% || Smutný, melancholický film. Citovka o pocitech. Fajn herecké výkony, bezva charaktery postav, díky kameře, hudbě a režii ta správná depre atmoška. Ale jednou stačilo.

plakát

Spojenci (2016) 

Film rozhodně nenabízí žádnou strhující podívanou či jízdu, ale podle mě technicky kvalitně zpracovaný, zajímavý příběh o lásce z období druhé světové války s výborně zvolenou ústřední dvojicí, mezi ktero ona chemie, tak důležitá pro tento druh filmů, bezpochyby funguje. Já jsem spokojen a film doporučuji.