Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Obsahy (17)

Ranař

Ranař (2011)

Někteří hokejisti nestřílí góly, nejsou tak rychlí ani obratní. Někteří jsou ve hře jenom kvůli rvačkám. Poté, co na zápase Doug zmlátí naštvaného hráče, odpykávajícího si 2minutový trest, všimne si ho trenér a nabídne mu místo v týmu. Doug přijme a netuší, že se tím dostává do hledáčku větších a mocnějších manažerů. Jeho kariéra bitkaře právě začíná.

John Carter: Mezi dvěma světy

John Carter: Mezi dvěma světy (2012)

John Carter je bohatý mládenec, který by si v 19. století, ve kterém příběh začíná, mohl žít na vysoké noze. Jednoho dne si nechá poslat pro doktora, ale ještě před jeho příjezdem umírá. Tím ovšem nic nekončí, ba naopak. Veškerý svůj majetek zanechává synovci Edgarovi mimo jiné i se záhadným deníkem. Když Edgar deník otevře, společně s ním se vrátíme o 13 let zpátky, do doby, kdy byl Carter ještě chudým hledačem zlata. Po útěku z vězení se Carter dostává do jeskyně, kde narazí na tajemného strážce, jemuž sebere teleportér, kterým se mrknutím oka dostane na Mars. Tím začíná neskutečný příběh pozemšťana, který jako jediný může tuto rudou planetu zachránit před jistým koncem.

Záhada Blair Witch

Záhada Blair Witch (1999)

Tři studenti se o víkendu vydají natočit dokument o neznámé příšeře známé jako 'Blair witch'. Po několika znepokojivých rozhovorech s místními se vydávají přímo do lesa, kde se údajně vyskytuje. Vše se ale zvrtne, když se večer začnou ozývat podivné zvuky. O rok později byl nalezen materiál, který natočili.

Otravný pomeranč

Otravný pomeranč (2009) (seriál)

An Annoying orange je komediální web seriál vytvořený Danem Boedigheimerem na internetové stránce Youtube.com. První epizoda přesáhla neuvěřitelných 11 milionů zhlédnutí, a proto se rozhodl pokračovat. Počet dílů se rozrostl více než na 80 a stále stoupá. Jde v podstatě o "obyčejný" mluvící pomeranč, který se nachází v kuchyni ve společnosti jiného ovoce, které se rozhodne otravovat po celý jeho krátký život. Epizoda většinou končí díky noži, který drasticky ukončí krátký život otravovaného plodu.

Zachraňte vojína Ryana

Zachraňte vojína Ryana (1998)

Druhá světová válka vzala paní Ryanové již tři syny. Dnes jí mají přijít rutinní telegramy o jejich úmrtích spolu poděkováním za jejich služby s tím, že zemřeli se ctí. Její poslední potomek, James Francis Ryan (Matt Damon), je také ve službě americké armády a vláda se, proto rozhodne ho poslat domů. Pověří proto jednotku kapitána Millera (Tom Hanks), která se právě vylodila v Normandii, aby se vydala napříč zemí, Ryana našla a dovedla do bezpečí. Strhující snímek z prostředí války získal z 11 nominací 5 Oscarů za nejlepší film, režii, hudbu, efekty a střih.

Vincentův svět

Vincentův svět (2004) (seriál)

Seriál Entourage vypráví o cestě začínajícího herce Vincenta Chase, který má našlápnuto na skvělou kariéru. Spolu se svými dvěma nejlepšími kamarády Erikem a Turtlem a jeho bratrem Johnny Dramou, který se v pár snímcích a seriálech už také párkrát objevil, si užívá život celosvětové hvězdy pomocí večírků, sexu a marihuany, než zjistí, že udržet se na vrcholu filmové branže nebude zase tak lehké. V hlavních rolích se představí Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrar a Jeremy Piven, jež byl za svou roli, Vincentova agenta Ariho, nominován na Zlatý glóbus.

Jednotka příliš rychlého nasazení

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007)

Londýnský 'polda policista' jako Nicholas Angel se nevidí každý den. Svoji práci bere velmi seriózně a jeho výsledky, které jsou o 400% lepší než u všech ostatních, tomu skutečně odpovídají. Oddanost k jeho práci ovšem všechny jeho spolupracovníky staví do špatného světla, a proto se šéfinspektor rozhodne Nicholase konečně povýšit na seržanta, ovšem do Sandfordu, v Gloucestershire, což je vesnice. Nicholasovi se to sice nelíbí, ale s vedením se hádat nemůže, a tak odjíždí. Hned první večer zadrží několik podnapilých mladistvých a dokonce i svého nového partnera, policejního důstojníka Dannyho. Nicholas postupně zjišťuje, že i když je na venkově, kriminální činnosti neubývají a stále častěji se tu stávají podezřelé 'nehody'.

Scrubs: Interns

Scrubs: Interns (2009) (seriál)

Pokračování úspěšného amerického seriálu Scrubs. Znovu se vrací ikonické postavy jako JD (Zach Braff), Turk (Donald Faison), Elliot (Sarah Chalke) a Dr. Cox (John C. McGinley). Vracejí se jako učitelé a všichni společně zaučují nastávající doktory, kteří jim ale způsobují nemálo nepříjemných (a vtipných) momentů.

1984

1984 (1984)

Adaptace slavného antiutopického románu "1984", napsaného Georgerem Orwellem. John Hurt jako Winston Smith žije v Oceánii, které vládne Velký Bratr. Po celém státu jsou vyvěšeny plakáty a kamery, které snímají každý váš podezřelý pohyb. Winston pracuje ve velké firmě, která upravuje starší články novin, aby vypadaly a odpovídaly lépe předpokladům Velkého Bratra, a aby lidstvo nemělo pochybnosti o jeho bezchybné vládě. Jednoho dne však najde mezi ústřižky z novin lístek s nápisem : "Miluji tě.". Rozhodne se na něj zareagovat a tím odstaruje řadu problémů.

Avengers

Avengers (2012)

The Avengers - Mstitelé jsou skupinou nejznámějších komiksových superhrdinů, kteří spojují své síly a bojují bok po boku proti zlu. Ve filmu režírovaném Josem Whedonem se kladných rolí ujali Robert Downey Jr. (Iron Man), Jeremy Renner (Hawkeye), Chris Evans (Kapitán Amerika), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johanson (Černá vdova) a Samuel L. Jackson (Nick Fury).

5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise

5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise (2010) (seriál)

Jeff Lewis je komediální herec a v tomto webseriálu si připravil na sebe nenavazující, vtipné, pětiminutové skeče, kde mu sekunduje například Felicia Day nebo Vincent Caso. Se scénářem mu pomáhali tvůrci dalšího webseriálu The Guild.

=3

=3 (2009) (seriál)

Ray William Johnson je známý pro svoje videa, která umisťuje na svůj web a na internetovou stránku www.youtube.com. V každém dílu =3 si vezme tři nejvíce zhlédnuté, nejzajímavější nebo prostě jen nejzábavnější videa, která se za poslední týden rozšířila na internetu a potom je okomentuje, přidá k nim vtipné obrázky nebo je i zvukově upraví.

Odstřelovač

Odstřelovač (2007)

Příběh o hrdinném odstřelovači Bobu Lee Swagerovi, který se po smrti svého parťáka odstěhuje do hor a straní se lidí. Jeden den k němu ale přijede plukovník Johnson (Danny Glover), který ho požádá o pomoc. Anonymní zpráva o tom, že někdo chce zabít prezidenta, donutí Boba vyhledat místo, odkud by se nepřátelskému snajprovi střílelo nejlépe. Netuší však, že se stal jen obětí podrazu.

Jake a Blake

Jake a Blake (2009) (seriál)

Současná popová hvězda Blake a velmi nadaný žák Jake se setkávají po nehodě a všimnou si, že jsou si fyzicky naprosto podobní. Zjistí, že jsou dlouho ztracená dvojčata a napadne je, co by se stalo, kdyby si své životy vyměnili a okusili něco nového.

Já, padouch

Já, padouch (2010)

Gru je profesionální padouch, na kterého je kvůli tomu pyšná i maminka. Ale ani zloduchové nemládnou a Grua postupně začnou svými zločiny zastinovat mladší "kolegové", hlavně chlapec jménem Vector, který mu ukradne přístroj nutný k jeho novému plánu, co by ho měl znovu vrátit na trůn zla : Ukrást Měsíc! Gru musí vymyslet jak přístroj získat zpátky, ale to není tak lehké, jak se zdá...

Nula od nuly pojde

Nula od nuly pojde (2006)

Neúspěšný spisovatel Charlie (Schwimmer) je pro svoji rodinu nucen vzít práci, která se mu ani trochu nezamlouvá, pracovat v počítačové poradně. Ale nezdrží se tu dlouho, protože díky jeho novému kamarádovi Gusovi, ho z práce vyhodí. Na(ne)štestí, ale Guse napadne plán, který by mohl Charlieho vyhrabat z dluhů na hodně dlouhou dobu. Vydírání kněze pomocí záznamů internetových stránek, které svatý muž navštívil za poslední dobu. Jeho ovečkám by se asi nelíbilo kdyby věděli, že si jejich pastýř libuje v sadistickém pornu. Charlie kývne a tak se rozjede strastiplná cesta nástrah a zvratů, které by vás ani ve snu nenapadly.

Dvojitý kalich lásky

Dvojitý kalich lásky (2008) (pořad)

Pokračování pořadu MTV. Znovu je tu Tila Tequila, bisexuální asiatka, která hledá svoji pravou lásku, kterou, jak doufá, najde mezi třiceti lidmi (15 chlapů, 15 lesbiček), co jsou "uvězněni" v jejím domě a plní všelijaké úkoly, jaké jim Tila zadá, aby otestovala jejich lásku.

Reklama