Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

gogo76 

všechny recenze uživatele

O tomto prírastku k filmom s hokejovou tématikou som sa dozvedel iba nedávno. S.W. Scotta veľmi nevyhľadávam, ale bitkár L. Schreiber v hokejovom drese...tak to beriem. Pokiaľ sme pri hokeji, krvavých bitkách a "chytrých" výrokoch hlavného hrdinu, je to pomerne sranda. Akonáhle chceli byť tvorcovia veľmi "vtipný" automaticky do toho primiešali trápne reči o sexe a grimasy s vyplazeným jazykom. Túto zbytočnú vatu mal na starosti J. Baruchel. Od prvého nástupu na ľad v ženských korčuliach ma film chytil a príjemne som sa bavil. Krvavý záver a vybitý zub sa dokotúľal k štvrtej hviezde. Pre hokejových fandov povinnosť. 70%. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Dowse sice rozehrává nápaditou hru, ale neví zda má hrát sociální drama o kariéře či komedii o pošetilém rváči. Tyto dvě dějové linky mi zkrátka nějak nefungují. Nevím zda bylo zapotřebí zkušenější ruky či důkladnější rozvahy nad výběrem tématu, nicméně herecké osazenstvo (vyjma přehrávajícího Baruchela) je trefně vybrané(Liev Schreiber, Kim Coates) a Stifler se ukázal schopným i ve vážnějších rolích. Vzhledem k občasným duševně omezeným dialogům a záchodovému humoru to však více, než 65% prostě není. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, ale poměrně vtipná jednohubka se skvěle tupým Seannem. Nevěřil jsem, že herec, který se proslavil svou rolí sebevědomého pařmena Stiflera, může zahrát i takovou roli (bouchače, kterému to, napišme to politicky, myslí o něco pomaleji než jiným) ale spletl jsem se. Každý zmatený pohled jsem mu věřil, stejně jako jsem mu věřil každou ránu. Alison Pill je vcelku roztomilá, Liev jako vždy dokonalý a pár fórků taky stálo za to. Nicméně hodněkrát mi přišlo, že se vtipy moc vysvětlují, takové ty scény typu "říkám ti tak proto, že…” kde nám vlastně vysvětlí, proč jsme se měli u minulé scény smát. Tohle mi na filmech všeobecně vadí. Jinak není plus mínus co vytknout nebo vyzdvihnout - normální oddechovka, u které víte, jak skončí ještě předtím, než se rozjedou úvodní titulky. Že bych to potřeboval vidět podruhé, to ne, ale jednorázovka to bylo hodně slušné. 70 %. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JEĎ TAM, POHLÍDEJ TOMU FRANTÍKOVI ZÁDA A MOŽNÁ, ŽE BYS HO MOHL Z TÝ SRAČKY VYTÁHNOUT A DOSTAT HO ZASE NA NOHY“..... /// Sportovní film pro všechny, kteří vidí krásu i tam, kde chčije krev a jde jim (v první řadě) o tým. Jako sympatickej pošuk Doug, jenž nešel v rodinných šlépějích a kterýho se dotkla Boží pěst. Když pominu teploušský pokusy o humor jeho kámoše Ryana, tak fakt, že prdel jsou hlavně rvačky moc intelektuálů nepotěší. Co taky může bejt ftipnýho na rošlehaným ksichtě o plexislo, že? Ale je tu i jednoduchej situační a slovní humor a protože mám hokej rád (a Doug jakoby z prdele vypadl jednomu kámošovi) říkám: ,,DOBRÁ BITKA KÁMO!“ A jestli se tohle fakt stalo (ale stalo...), tak život (a sport) dokážou furt psát dost dobrý zkazky. Stupidní zábava plná hokeje, krve a týmovýho ducha. Bavil jsem se. Člověk by si měl vobčas odfrknout vod těch nerváků. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju filmy podle skutečnejch příběhů. 2.) Nechápu tohle spojení: 3 týpci, 4 zuby, 1 hra. 3.) Mým vzorem jsou hokejky s krvavou držkou (co jdou z ledu po svejch). 4.) Thx za titule ,,Ferry“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že nemusíte vedieť hrať hokej, aby ste boli hokejovou hviezdou, stačí len trochu krčmového „umenia“, a to sa najmä v Amerike nosí, ja nie som fanúšikom. Ešte, že tam bola zakomponovaná osobná línia, ktorá bola celkom zaujímavá, inak je pointa úplne plochá, a to je poukázanie na to, ako dôležití sú takíto hráči pre tím. Nesúhlasím. Hokej by sa bez nich úplne obišiel. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • V zápase proti Concorde Minutemen má Xavier Laflamme (Marc-André Grondin) ve chvíli, kdy vstupuje na trestnou lavici, stále na dresu "A", označující asistenta kapitána. Tato hodnost mu však byla odebrána již před tímto utkáním kvůli špatnému chování. (kukys)
  • Ve scéně, kdy se baví Doug Glatt (Seann William Scott) s rodiči o povolání hokejového bitkaře, ho otec, lékař, upozorní na problémy hokejistů s otřesy mozku. Proti zranění hlavy v současnosti bojují zámořské sportovní ligy v čele s NFL, ale i NHL. Chronická traumatická encefalopatia trápí i vedení nejlepší hokejové ligy na světě, když někteří hráči podali, po vzoru svých fotbalových kolegů, žalobu na ligu. (3T)
  • Když na začátku filmu jde hokejista na trestnou lavici, tak jde bez helmy, ale když se mlatí s Dougem (Seann William Scott), tak už má helmu. (Luky.Konicek)

Reklama

Reklama