Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 358)

plakát

Zejtra napořád (2014) 

Docela povedený road movie s nepředvídatelným dějem a skvělým nápadem. Mít takového kamaráda s porschem (pro chudý), který pro mě zajede kamkoliv a kdykoliv by se mi celkem hodilo. Vždy mě tak trochu zajímalo, jak by mohla fungovat taková práce při které cestujete po celém světě, a ač bych to asi moc dlouho nevydržela, tak bych si to ráda vyzkoušela. Ovšem i když často cestujete vždy máte jedno jediné místo, na které se těšíte ze všech nejvíce a které znáte a máte tam domov a přátele.

plakát

Přístav (2015) (seriál) 

Ale jo je to o ničem. Přístav mi připomíná něco jako seriál Letiště, ale u vody. Jenže mě někdy baví (hlavně díky tomu, že pracuji s lidma a musím někdy vypnout) podívat se na podobný nesmysl kde hraje spousta našich velice často obsazovaných a oblíbených herců. Bod k dobru ode mě má i seriál za závěrečnou písničku od Petra Lexy - skupiny Slzy.

plakát

Vejška (2014) 

"Nutné" pokračování filmu, který to měl u mě už trochu nahnuté z předchozího gymplu. Zase zde figurují stejné postavy a pointa je vlastně pořád stejná - užívat si života (někdy až moc), dostat všechno nejlépe zadarmo a hlavně při tom vypít co nejvíc panáků vodky. Eva Josefíková docela slušně ovšem zahrála mršku, které by člověk nemohl věřit ani nos mezi očima. Co na to říct - nemohu si prostě tak úplně zvyknout na filmy pana Vorla st.

plakát

Wilsonov (2015) 

Díky bohu jsem před zhlédnutím tohoto snímku nenavštívila (raději) místní hodnocení. A udělala jsem jen dobře. Možná se někomu 4/5 zdají moc, ale já jsem se královsky pobavila. Perfektní herci jako je Jiří Macháček, Vojtěch Dyk, Táňa Pauhofová, Jan Kraus, Petr Čtvrtníček atd byli sice tak trochu zárukou alespoň minimálního úspěchu, ale to vůbec ničemu neublížilo. Líbila se mi ta barevnost a kreativita, která vyzařovala z každé minuty filmu, a také nápad s 49.kolonií USA. Místy na mě někdy až moc americké, ale někdy to k filmům prostě patří.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Docela povedené krimi. Divné mi ovšem bylo například, když byla přepadovka policistů v domě gangstera, že ty ostatní nezjistili, ale nechali je v klidu telefonovat a popíjet si kávičku... Čekala jsem ovšem, že se u tohoto filmu docela pobavím (myslím po té komediální stránce). Tak se ovšem nestalo. Ale čekala mě zase docela zajímavá úvaha, jestli to opravdu tak chodí v podsvětí a jestli je naše okolí opravdu natolik zkažené. Obdivuji ovšem tvůrce za to, že oba filmy točili naráz - protože si nedokáži jinak vysvětlit, že je pokračování tak rychle v kinech v podstatě zároveň s prvním dílem. Na další díl do kina bych určitě zašla.

plakát

Barbora Poláková: Nafrněná (2015) (hudební videoklip) 

Perfektně si při pouštění tohoto klipu zlepším náladu a hrozně se těším na nějaké další klipy od Barbory Polákové. Chybělo mi tady v ČR něco podobně zábavně kreativního :-). Je pravda, že písnička perfektně vystihuje ženské drby a celkově ženský kolektiv. V práci to mám úplně na stejně brdo. Ale než z toho být špatná, tak si raději pustím tuto super písničku a hned je mi hej :-).

plakát

Marta a Věra (2014) (seriál) 

Docela se mi tento seriál - v podstatě o třech postavách - líbil. Mám ráda podobné seriály a mrzí mě, že byl takhle krátký.

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Noaco..Mě se to prostě zalíbilo hned od začátku. Jak jsem už dříve ve svých komentářích zmiňovala - zbožňuji filmy o 'loserech', kteří neví co se svým milostným životem. Kdekdo by potřeboval také svého vlastního Miroslava Donutila :-). Zalíbilo se mi i herectví Matouše Rumla, kterého jsem doteď znala pouze jako neohrabaného a praštěného teenagera Lexy, ze známého seriálu Comeback. Těžko jsem si ovšem zvykala na andělsky blonďatého Prachaře v roli proutníka :-). Film podařený, hudba i obsazení a zápletky též. Jsem nadmíru spokojena a jestli se objeví v českém zabahněném filmovém rybníčku nějaký další podobný skvost, tak si pro něj mezi těmi nánosy bahna ráda polezu :-).

plakát

Grave Encounters 2 (2012) 

"Překvapivě" kvalita druhého dílu klesla na minimální bod koukatelnosti. Nějakým způsobem mi uniklo, že se vůbec nějaká dvojka chystá a tak jsem k tomu přišla jako slepý k houslím. Laciné počítačové triky např.když jeden z herců "požíral" krysu či začerněné oči s rozevřená černá děsivá ústa dokořán - to vše už tu párkrát bylo. Ovšem zde jsem dokázala na minutu přesně předpovědět, kdy a jaká lekací scéna se objeví. Za mě je toto hodnocení dostačující už díky tomu celkem podivnému konci a také, že jsem to ještě dokoukala a nevypnula dříve.

plakát

Porky (1981) 

Dlouho jsem neviděla film, který vypadá slušně, ale zároveň v něm je spousta sexuálních vtípků apod. Nejvíce mě pobavila mladá Kim Cattarall. Samozřejmě nesmí chybět šťastný happy end. Musím ještě poděkovat tvůrcům za super scénu, kdy tělocvikářka drží žákovo přirození a taky za vyšetřování čí bylo. Celkem fajn pokoukáníčko na dlouhé večery.