Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Yellowstone

Yellowstone (2018)

Zajímavý vhled do novobobého boje indiánů s kovboji. No a co vám budu povídat,  ujížděla jsem na vztahu Beth s tím zlým dlouhým půstem, čili černým chlapem, kovbojem, hmm..

Doktor Martin

Doktor Martin (2004)

Martine, miluju Tě, i když vím, že Ty mě milovat nikdy nebudeš

Deník doktorky

Deník doktorky (2008)

Tento seriál mi přijde výjimečně dobrý a vtipný, ani na chvíli jsem se nenudila, znovu a znovu jsem byla mile překvapena skvělými dialogy. Líbilo se mi, že koukám na normální lidi, jeden obtloustlý, druhý pihatý, třetí s velkým zadkem. Konečně žádná plastika, retuše, kde všichni vypadají stejně dokonale, až je to nudné a chce se mi z toho spát a nějak do toho rejpnout, abych jim to pomačkala.

Vivat Španělsko!

Vivat Španělsko! (2008)

Osudy Čechů, kteří úspěšně zakotvili ve Španělsku. Měli štěstí, schopnosti a houževnatost, poprat se s novými zkušenostmi a podmínkami, které jim tato země připravila a využili toho,jak nejlépe to šlo. V zemi tak odlišné od té naší. Povahou lidí, životními i přírodními podmínkami. Líbil se mi pozitivní přístup a naladění všech účinkujících v jednotlivých dílech a světlo v jejich srdcích. A také naděje, kterou předkládali pro ostatní odvážlivce, kteří půjdou"snad" v jejich stopách a poučí se od nich. Vivat Španělsko, Vivat Češi!