Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (37)

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Hrozně mě vzaly ty šachy a nutno říct, že šachový turnaje, byly tak to jediný na co se dalo s napětím koukat. Neuvěřitelně mě srala hlavní hrdinka, tedy spíš herečka, jejíž rozsah emocí byl odhodlaná - našpulit sexy rty a sáhnout si na bradu - napjatá - našpulit sexy rty a dotknout se jich, smutná - našpulit sexy rty (asi), otočit se ke kameře zády a škubat rameny. A to jako fakt. Ono zahrát geniální šachistku prostě nebude jen tak a obsadit do takové role holku, která se na turnaji tváří jako v autodílně ve špatným pornofilmu, je opravdu velký krok vedle. Scenář taky neskutečnej blábol. Těch 90 procent přičítám intoušsky se tvářícímu materiálu pro odůvodněnou masturbaci. A ať mi nikdo netvrdí, že ne.

plakát

Devadesátky (2018) 

Fuck, shit, fuck, nevim, jestli mi něco neuniklo, ale to bylo fakt otřesný. (Ne)herci, scénář, bože ty dialogy, karikaturní postavy, do toho jakože drama. 90' hoven. Ale dobře, jedna hvězda, že jsem to dokoukala a za skejty.

plakát

Na Západ (2005) (seriál) 

Tedy objektivně by to bylo za 3,5, ale mě ta historie indiánů děsně vzala, projela jsem wikipedii tam i zpátky, každýmu jsem o tom mlela, no takže tak.

plakát

Oni a Silvio (2018) 

Normálně jsem odešla z kina. Po dvou hodinách, takže ne že bych tomu nedávala šanci. Tedy ani nevim, jestli mam právo hodnotit, ale myslim, že jo.

plakát

Kocour Bob (2016) odpad!

Asi pětkrát jsem prohazovala 1 hvězdu a odpad. Vyhrál vzhledem k tomu, že jsem to prostě nedokoukala, jaká to byla blbost.

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Nějak mě ve filmech fascinuje armáda, tedy docela mě to vzalo. Ale teda ten konec byl snad vtip.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Hrozně dobře se na to koukalo, jako fakt, to by bylo za pět. Na nervy lezoucíma klišé nabitej scénář by byl za dvě. Za Chuckyho zaokrouhleno nahoru.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Dvě hvězdičky, protože technicky to neni špatný. Jenomže. Ani jeden sex, ani jedna hádka, nedej bože čára koksu. Taková uhlazená rodinná komedie.

plakát

Mandragora (1997) 

Ty vogo, nevim, jak to podat. Jako jasná sračka, hroznej scénář, bizarní scény, otřesný herci. S realitou to fakt nemělo co dočinění. To, že v Čechách zmizí 100 až 150 chlapců denně, nevim, asi přeřek. Ale tedy jedna hvězdička za atmošku a za to, že jsem to dokoukala. Druhou jsem chtěla dát za snahu a taky proto, že mi bylo naznačeno, že když jí nedám, tak dostanu kopačky. Tedy, kopačky nechci a ta snaha zmapovat něco tak patologickýho se fakt cení. Jenomže. Tim, že se všechno vyžene do naprostýho extrému se problematika mladistvé prostituce shodí. Takže jí nedám a kopačky budu muset risknout.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Třetí hvězdička je z úcty k Turingovi.