Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Thriller
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Mrtvé duše (2005) 

Celkem slušná duchařinka, která nijak zvlášť nenadchne, ale ani neurazí..55%

plakát

Kanibalové (1980) 

Tak toto byla trošku silná káva..po pár minutách filmu jsem ho musela vypnout, pak jsem se dalších pár minut vzpamatovávala..no,nakonec jsem to doukala s ovladačem v ruce a některé scény jsem musela přetáčet..nechutné a zvrácené,tento film už nikdy více!

plakát

Shutter (2004) 

Tak tohle byla dobrá volba ;) Kvalitní horůrek s dobrým příběhem! Všem,co se rádi bojí vřele doporučuji..;) Na závěrečnou scénu nikdy nezapomenu..!!

plakát

Zmatená duše (2007) 

Úžasný a dokonalý film ze života,který mě naprosto dostal!!Bavil mě tak moc,že jsem si přála,aby nikdy neskončil!100%,nemám nic,co bych vytkla..!!

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Užasný film,nádherná hudba,krásně natočené,skvěle zahrané a příběh,který mě dojímal skoro od začátku filmu..!!!I 100%-ní hodnocení je pro tento film málo..!!!

plakát

V rytmu soulu (2008) 

Parádní komedie,parádní hudba..:-)) Dlouho jsem se u fimu tak nenasmála jako právě u Soul Men..:-)))

plakát

23:59 Krvavé minuty před půlnocí (2005) 

Viděno s českým dabingem,který byl teda příšerný,ale jinak se mi film celkem líbil..První polovina filmu je sice slabší,především dialogy a herecké výkony a celkově na mě film nějak nepůsobil,ale v druhé polovině už to začalo nabírat ten správný směr a nakonec z toho byl celkem dobrý thriller.70%.Tvorba Jamina Winanse má zkrátka něco do sebe..;)

plakát

Nebezpečná známost (2005) 

Tak tohle byl po opravdu hodně dlouhé době pořádný mazec..!!!!Parádní psycho,ze kterého mi ještě teď buší srdce..!!!Výborná atmosféra filmu od začátku do konce,která mě nenechala ani na chvíli vydechnout..Po skončení jsem se bála projít vlastním bytem a to se mi už hodně dlouho nestalo! 95%.

plakát

Skrýš (2010) 

Jelikož mám ráda filmy na podobné téma,tak jsem ze Shelteru zklamaná. Z počátku filmu musím říct,že jsem se bavila,napjatě jsem čekala co bude dál a těšila se na pořádnou dávku mysteryozního thrilleru,ale pak se z toho stala taková nevyrovnaná patlanina a bylo po nadšení..Chvilkama celkem slušná atmosféra,chvilkama nuda,nedotažený příběh mě taky zrovna nezaujal,lekačky na mě neplatily a tím závěrem si Shelter u mě podepsal ortel. Dvě hvězdičky za Šamanku a Davidovu matku..z těch šel vážně strach :-) 45%.