Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Warrior

Warrior (2011)

Pro mě nejdůležitější film během dospívání, kdy člověk hledá sám sebe a má potřebu na sobě zapracovat. Pro lidi co dělali nebo dělají bojové sporty je to povinnost. Nádherný příběh o bitkařské rodině, o tvrdých chlapech a sportu, který je momentálně fenoménem, troufám si říct že v roce 2011 ale nebyl. Tom Hardy v neskutečné formě, kterou mu může každý, kdo na sobě pracuje závidět, Edgertonovi to taky žeru, je to prostě sporťák a ne každý bijec v UFC je hora svalů-o tom MMA není, Nolte v roli otce a trenéra neskutečný-brečel jsem u některých scén. Celou atmosféru filmu dokresluje úžasný soundtrack, poznal jsem tam The National, dávají tomu říz. Zápasy vypadají fakt jako bitky v oktagonu, samozřejmě je to trošku přibarvené pro efekt, ale i takové momenty se v tomto sportu vidí. Konec mě rozsekal nejvíc, emocemi to tam hraje krásně, takto se točí drsné drama o chlápcích, kteří si prochází nelehkou životní situací.

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Můj první japonský animovaný film, který jsem kdy viděl. Ze začátku jsem si říkal, že to není něco tak úžasného o čem tu lidé píší. Ale po shlédnutí jsem měl výborný zážitek. Krásná hudba, sympatické postavičky a úžasná atmosféra, u které jsem se cítil jako ve snu. Cesta do fantazie patří k mým nej filmům a určitě ji všem doporučuji. 100% za mě.

Příchozí

Příchozí (2016)

Zrzavé krasavici jsem záviděl celou dobu, protože je mým snem zažít něco takového... Nádherný pocit při prvnim shlédnutí mi už nikdo nesebere. Konec byl úchvatný,chtělo by to více filmů podobné ráže. Amy je pro mě jeden z největších objevů poslední doby.