Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (73)

plakát

Prci, prci, prcičky: Holky sobě (2020) odpad!

Mike Elliott se podílel i na doposud nejhorších Prcičkách (jestli se tomu tak dá říkat vůbec...) The Book of Love. Tehdy jsem dal 1* pouze z nostalgie a uklidňoval jsem se tím, že to už nemůže být horší. Ovšem Majk je vážně šikula, tentokrát se dostal k totiž až k režii a dal si hodně záležet. Tudíž je to jasný odpad. Gratulace Majkle, můžeš založit spíše ryze svou sérii American shit (jak zmiňuje v komentáři můj kamarád Szajter).

plakát

Kdo přežije - Ghost Island (2018) (série) 

Po dvou odvysílaných epizodách jsem zatím spokojený. Cast se jeví dobře, tedy mám z něj relativně dobrý pocit (nikdy nikomu nesednou všichni hráči, ale vidím v tom potenciál) a celkově koncept této série se mi líbí. :)

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) 

Komentář obsahuje spoilery!!! Tak v první řadě bych pochválil Novu, že to takhle zpracovala, na začátku jsem byl mega kritický, ale časem se z toho vyklubala zajímavá řada a i ten cast se ukázal celkem dobrý. Co mi naopak hodně vadilo bylo to, že epizod bylo mega moc a často byly monotonní a člověk si z nich nic neodnesl, když v epizodě máte pouze soutěž o odměnu, tak to fakt není to, co chcete vidět večer v televizi = nuda. Ovšem dobré bylo, že divák mohl každého soutěžícího více poznat, i ty kteří vypadli hned na začátku. Ovšem často ty díly byly takové, že soutěžící leželi a nic se nedělo, já chápu, že to na ostrově mnohdy musela být nuda, ale dávat téhle nudy tolik do tv.. no to mi nepřijde moc dobré. Jako další chybu vidím to, že v některých ukázkách na další díl byl obrovský spoiler, když v jedné z ukázek bylo zobrazeno, že Marek vyhrál imunitu... však tím pádem diváci tu výzvu o imunitu mohli další díl klidně přeskočit a udělat si během ní například dobré jídlo. To že během této řady bylo mnoho zvratů bylo asi zapříčiněno, že to nemělo pocházet z Kdo přežije, ale z Robinsonova ostrova (jakási evropská verze), takže to mě hodně překvapovalo, někdy až nefér praktiky, ale hold je to součást hry, tak se to tak musí brát. Jinak mě zarazily 2 věci: 1. proč se Petra po několika dní v nemocnici mohla vrátit, však to je nefér a nesmysl přece, co si budeme povídat. 2. absolutně nechápaví soutěžící, nejenom ze začátku, kde byli největší amatéři, kteří o soutěži věděli asi jenom to, že to je v televizi, ale to že ve finálové 4ce nechali jít do finále Marka, který byl finálovou výzvu o imunitu neměl šanci vyhrát, jelikož nemohl zvednout pořádně ruku, jako jo, třeba by uspěl, ale myslím, že s tím zraněním by měl minimální šance... no a oni ho tam pošlou, ještě věděli, že byl zvolen nejdůvěryhodnějším členem kmene, vyhrál nejvíce výzev o imunitu a asi i věděli, že tu hru fakt zbožňuje, tudíž o ní něco logicky musí vědět. Jako je pravda, že kdyby byl ve finále David, tak dostane asi více hlasů, protože se prezentoval jako takový typický Robinson, takže tam asi neměli moc na výběr. Jenom mě zaskočilo, že v posledních dílech to měl Marek herně až moc usnadněné, jako já mu fandil a věřil jsem, že vyhraje, jenom mi to přišlo, že ke konci už jenom proplouval. Divím se, že se ho nezbavili no. Jinak musím říct ještě jednou, jsem fakt mile překvapen, jenom je pravda, že prozatím US verzi se to nemůže rovnat, ale třeba další řada bude ještě lepší, přeci jenom to je začátek, ale velmi, vážně velmi slibný začátek.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

1.-6. série = 5*, 7. série = 4*, 8. série = těžko hodnotit, musím se nutit, abych se díval. Po odchodu dvou hlavních postav seriál ztrácí šmrnc, také tom nepřidal fakt, že se vytratil děj ze střední školy a tím pádem i basketbal, který ještě drželi na živu do 7. série, ale teď je fuč. Seriál je super, je obdivuhodné, jak dlouho si držel vysokou kvalitu, bohužel to co mě na něm bavilo bylo nahrazeno jinými postavami a dějem. Ale i tak zůstávám na hodnocení 5* (90%).

plakát

Kdo přežije - Millennials vs Gen X (2016) (série) 

Při hodnocení jsem hodně ovlivněný slovenským Ostrovem, jelikož slovenská verze mi ukázala, jak moc mám tu původní americkou rád, i když se někdy série nevyvede. :D ALE Po 5. epizodě jde vidět, že se hra rozjíždí velmi slibně, i zásahy režie - spoiler ------- sloučení do třech kmenů, váženě dobrý nápad pro zajímavost hry. Nejhloupější hráči: páreček Figgy a Taylor.

plakát

Ostrov (2016) (pořad) odpad!

Jedním slovem: Telenovela. Ne jenom kvůli toho, že veškeré dialogy apod. tomu odpovídají (nulová hra), tak také protože asi každý den je na jeden díl, jelikož jsem u 4. dílu a zatím jedna kmenovka a jedna soutěž o imunitu a o odměnu, krom toho každý díl je delší než jednotlivé díly původního amerického survivora. Tohle prostě nudí. Cast tak z 90% příšerný. Mentalita soutěžících respektive nesoutěžících je hrozná, stálé stěžování si na hlad, na každou věc a pokus o hru nikde. Já nevím, zda se nikdo z nich na Survivora nedíval, ale jestli ano, tak nikdo nemá snahu o aspoň náznak té show, co je možné vidět v původní verzi. Ano je to lepší než Trosečník vysílaný na Primě v roce 2006, to už snad horší být nemohlo, ale i tak, dá se pochopit, že soutěžící můžou být příšerní, ale proč vysílat tolik epizod, je to vážně nudné a únavné. Jen takový poznatek, když na konci druhé epizody bylo prakticky ukázáno, že vypadne jeden soutěžící v příštím díle (ukázán jeho menší projev po vyřazení) a při čtení hlasu v následující epizodě byly přečteny všechny hlasy... proč?! Však stačí klasicky přečíst tolik hlasů, které potvrzují vyřazení, no ale tak jasné, ta délka této reality "show" je třeba na něčem natáhnout, vážně nepochopitelné, v americké verzi v jedné epizodě lze vidět život v táboře, hra o odměnu, hra o imunitu a následná kmenová rada, ale tady se to musí natáhnout do tří, ještě k tomu delších, epizod. A závěrem dodávám, že hudba v původním survivoru vždy odpovídala situaci, pěkně seděla, vystihovala situace, například napínavost na kmenové radě apod., ale tady ne. Nepředpokládám, že tento trend vysílání tolika zdlouhavých epizod o ničem má šanci na úspěch, ještě k tomu, když soutěžící se zatím projevují jako primadonky, které si pouze stěžují. Jsem zvědavý jak se projeví nová česká verze Robinsonova ostrovu, snad ne ve stejném trendu.

plakát

Volejte věštce (2008) (pořad) odpad!

Psal se rok 2015 a při usínání jsem já i má přítelkyně zaslechli: Takže máme rok 2015... takže 2 + 1 + 0 + 5 = 8 a osmička jakožto prvočíslo..... oba jsme si okamžitě řekli... fakt to řekla? :D No to tak vše k tomuto pořadu, mé hodnocení mluví za vše.

plakát

Fotbalová vášeň (2014) 

Po prvotních ohlasech jsem očekával teda větší hrůzu, celkem strohé a nudné popsání historie FIFA, ale jelikož fotbal zbožňuji, tak bylo fajn vidět film na motiv fotbalové historie, ovšem fotbal sám jako takový by si zasloužil mnohem kvalitnější a poutavější snímek. Rozumím tomu, že hodnocení tohoto filmu a také tržby filmu velmi souvisí s korupčním skandálem, který vypukl před premiérou Fotbalové vášně, ale režisér by si neměl nalhávat (třeba si to nenalhává, ale tím pádem nechápu, proč film nebyl natočen lépe, s tím rozpočtem by to určitě šlo), že bez korupční aféry by tento film slavil úspěch (možná větší tržby a mírně větší hodnocení), i tak to bylo vytvořeno vážně celkem nezáživně. Ale dávám 2*, ta 1. je za fotbal a ta 2. za vyobrazení vzniku federace a prvního šampionátu (i když i na tom by se dalo výrazně zapracovat).

plakát

Kdo přežije - Kaôh Rōng (2016) (série) 

Velmi zajímavá sezóna a tím i kmenové rady, hrálo se aktivně každou radu. Ovšem většina soutěžících mi nebyla sympatických, což se stává, hlavní ale je, že hra měla vysokou úroveň. Vítěz této řady... no moc tomu nerozumím, zasloužil si to dle mě jiný z těchto soutěžících mnohem více, nevím proč dostal tento vítěz více hlasů a myslím, že nejsem jediný, to tuhle řadu dost kazí. Ale celkově jsem si řadu užíval, jen škoda těch 3 vynucených odstoupení. Když to tak vezmu, tak mi byl snad sympatický pouze Jason, asi tím, že mi připomínal Russella Hantze, či Tonyho Vlachose, ale to pouze typem postavy a herně na tom nebyl vůbec dobře a mohl více bojovat.