Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (79)

plakát

Šógun - Andžin (2024) (epizoda) 

Velmi prvoplánový pokus, ve kterém je vše efektní, nikoli efektivní. Herecky velmi nudné a scénáristicky omšelé a okoukané.

plakát

The Batman: Deleted Arkham Scene (2022) 

Velmi silná a těžká scéna. Prakticky se jedná o jedno kamerové "šílenství". Nový Batman je prostě jinde než současná komiksová tvorba.

plakát

Zátopek (2021) 

Absolutně prázdný film bez jakékoli emoce. Bohužel.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Seriál, ve kterém neexistuje logika. Ach jo, tohle bylo velký špatný.

plakát

Batman (2022) 

Reevesův Batman je skvělý film plný autorských sebevědomých nápadů a nabízí jedno z nejlepších filmařských zpracování. Bohužel se ale tím film stává až moc nedostupný a většina běžných diváků bude muset prolomovat několik fasád filmu. Pro ale opravdové fanoušky je tento film vykoupením a splněním mnoha komiksových přání. Pattinsonův Batman nezklamal, naopak. Stal se ultimátním zpracováním, kterým možná v dalších dílech pokoří i své předchůdce. Budu mu držet palce. Více v mé recenzi na Batmana 2022.

plakát

Vřískot (2022) 

Těšil jsem se na ty svěží nové nápady, které slibovali v recenzi a ty se nějak nedostavily.Závěrečná třetina je potom vyloženě nudná. Asi horší jak čtvrtý díl. Škoda.

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Konec, ztráta, zmar, zoufalství. Co k tomu říct na závěr? Jedno z nejzbytečnějších pokračování. S přehledem se to řadí mezi nejhorší filmy ever. Nechte Matrix Matrixem a vymyslete něco jiného. Hrozný casting, obraz jak z TV produkce, choreografie nula a celkové charisma filmu v záporných číslech.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Jedna hvězdička z nostalgie. Jinak se mi ani nechce věřit tomu, co jsem právě viděl. Naprostá ztráta mého času.