Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Ukradená vzducholoď (1966) 

Prostě Karel Zeman, originální a nenapodobitelný. Někdo miluje, někdo nenávidí. Já patřím k těm co milují a myslím že je nás většina:-)

plakát

Slaměný klobouk (1971) 

V encyklopedii pod heslem "Střeštěná komedie" je název tohoto filmu:-) Mimochodem, vždy když se dali dohromady Kopecký s Landovským, dopadlo to skvěle! Škoda že spolu nenatočili více filmů.

plakát

Transformers (2007) 

Jediné co bylo na tomhle kousku opravdu skvělé a dech beroucí, byla za všech okolností a na každém záběru přenádherná Megan Fox:-)

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Jedna hvězdička za Krobota, druhá za Lišku. Jinak hodně slaboučké místy až trapné dílko...

plakát

Lidice (2011) 

Začátek trošku kostrbatý, některé slabší výkony, pro neznalého diváka (rozuměj např. cizince) možná trochu zmatené, poctivá filmařina tu má své rezervy. Všechno ale přebíjí jako vždy skvělý Roden, podmanivá hudba a samozřejmě velká síla oné události...

plakát

Škola otců (1957) 

Na pozadí toho nejzapálenějšího budování socialismu, se odehrává příběh ani trošku dobou nepokřivený. Skvělý obraz lidských vztahů a duší. Konec kdy hrdina splnil "úkol" ale sám se o tom nedovídá a odjíždí zlomen s další jizvou na srdci, mě dostal. Herecký koncert Karla Högera.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Nesoucí se a vlně úspěchu Šifry avšak nesahající jí ani po kotníky. Ač námět vcelku vzrušující, scénář notně překombinovaný se spoustou nejasností a děr. Závěr pak naprosto přihlouplý. Měl jsem chuť to nedokoukat…

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Tohle pro mě nezachraňuje ani jindy slušný výkon podávající Kaiser, tady je spíše trapný. Holubová snažící se chrlit rádoby vtipné hlášky, se také degraduje. Nudný, nevěrohodný příběh. Ženská část populace může mít jiný pohled, pro mě velké zklamání.

plakát

Příběhy obyčejného šílenství (2005) 

Pro mě jeden z nejlepších českých filmů posledních 20ti let. Trojan naprosto ekcelentní, skvělý Krobot a výkon Niny Divíškové ani nekomentuji. Skvělé charaktery všech hlavních postav a na tom tenhle film stojí.

plakát

Pouta (2009) 

Jediný český film novodobé kinematografie, který si bez ostychu může říkat thriller, se vším co k tomuto označení patří! Originální a úplně jiný pohled do řad STB, než na jaký jsme doposud byli zvyklí. Český lev pro Ondřeje Malého naprosto zasloužený.