Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (52)

plakát

Jaderské ostrovy z nebe (2020) 

Jako sorry, ale abych se polovinu dokumentu cumel na dva stare dedky v letadle, kde se chválí jaké maji skvělé záběry a ja z těch h záběrů pak viděl 10 vterin, další část jsou pak záběry na letiště. Na ostrovy zbývá vsehovsudy tak 10 minut.

plakát

Trol (2022) 

Takove předvídatelné hollywoodské klišé. Ale trikově povedené, zas jako ne, že né

plakát

Až vyjde měsíc (2012) odpad!

Po dlouhe dobe jsem zkusil kouknout na tento typ filmu: pro buzny. A neeee,dekuji,nechci. To snad radsi kacirsky pronesu....radsi knihu

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Strihac filmu byl bud dementni nebo byl v tu dobu poradne nalitej. Porad se nekam skace,ze se clovek nestaci ani do toho szit s posravami. Vubec nic jsem u toho necitil jen cumel na obrazky,ktere bezi v televizi.

plakát

San Andreas (2015) 

tak klasický, předvidatelný, katastrofický film..pane jo, to je, ale přídavných jmen:)

plakát

Jezero 2 (2007) (TV film) odpad!

Ne není to ani k pláčí, ani k smíchu. Totální sračka. Být hercem tak to nevezmu ani za zlaté prase:)

plakát

Delta Force (1986) 

když jsem byl malý, tak jsem si dokázal pouštět tenhle film celý den pořád dokola. Dneska už je jen pro zasmání. Jedna hvězda z nostalgie na staré dobré časy:)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

tak dneska jsem dokoukal poslední 9. sérii a pořád mi to zůstavá full stars:))..jasně během těch let byly některé díly nebo celé části trošku nudnější nebo to nebylo zrovna vono:))..ale v celém tom balíku dílů je to úplné minimum. fakt jsem si tenhle seriál užil a myslím, že bude legen....počkej si.....darní jako přátelé.

plakát

Cyborg (1989) 

Chtěl bych být opět tím malým chlapcem, kterým jsem býval a hltal tyhlety filmy..dneska když se na nějaký takový skvost podívám mé srdce pláče....jedna hvězda z nostalgie