Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (33)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

V poslední době vzniká nějak moc seriálů ale HIMYM je je jeden z mála povedených a kvalitních sitcomů. Je pravda, že mi sice dějová linie, vázanost na jeden podnik i charaktery postav připomínají přátelé (Barney=Joye, Ted=Ross..) Ale doufám v to, že je to jenom můj paranoidní názor a scénáristé nevykrádali Přátelé :) Jinak co se postav týče, tak každá postava má něco do sebe a nedokážu si představit, kdyby tam jeden z nich nebyl. Legendární hlášky jako "lawyered", "It's gonna be legen..wait for it...dary!", "Suit up!", "Let's say I was eating a sandwich" atd to u mě vyhrávají na plné čáře!!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Charisma Hugha Laurieho je vážně neuvěřitelné! Pro tuhle roli se narodil. Skvělé hlášky, super humor, navíc se občas i přiučím a k tomu všemu geniální herci! BRAVO!

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Kultovní seriál, který v mých očích už žádný jiný nepředčí :) Ke každému "příteli" mám citové pouto, vždy mě rozesmáli, občas i rozplakali. Na světě není seriál, který si těch 100% zaslouží tak moc jako právě Friends!

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

A pokud nemáte "hvězdičku", můžete dát i odpad!

plakát

To je vražda, napsala (1984) (seriál) odpad!

Vždycky když se tahle baba objeví v TV, mám chuť vraždit JÁ! Nesympatičtější ženskou jsem ještě v seriálu fakt neviděla.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Tenhle film jsem ještě dlouho po zhlédnutí nemohla dostat z hlavy. Byl to tak skvělý a zároveň strašný film, že jsem tomu nemohla ani uvěřit. Skvělý byl díky až nečekaně sympatickým hercům, výborné kameře a perfektnímu hraní těch malých hajzlíků. Dějová linka je sice milionkrát omývané téma, aneb milenci/teenagaři jedou na víkend na chatu/do lesa/na párty/stanovat nebo cokoliv jinýho a upocenej stokilovej vrahoun je honí všude po okolí a celej film pomalu vyvražďuje. Tady to alespoň zpěstřili tím, že záporák nebyl jeden, nýbrž hned několik a byly to děti. Strašný byl ten film v tom smyslu, že já nenávidím takovýhle malý parchanty a ta bezmoc hlavních hrdinů nad takovýmahle stvořeníma byla až depresivní. Navíc závěr filmu mě fakt dostal. Ze začátku jsem si říkala, kdy se to rozjede? Na to jsem nemusela čekat moc dlouho. Nervy jsem měla napnutý jak starý kšandy, potom jsem si hryzala nehty a na konci jsem šokovaně hleděla na závěrečný titulky. VŠEM MILOVNÍKŮM HORORŮ: TOHLE VÁŽNĚ STOJÍ ZA TO! ŽÁDNÝ BÉČKOVÝ FILM!! :)

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Moji dva oblíbení herci v jednom filmu. Úžasný Ang lee dokázal stvořit jeden z nejkrásnějších filmům které jsem kdy viděla. Nádhera. Když umřel Jack (Jake G.), brečela jsem. Potom si vzpomenu, že Heath už není mezi námi, a brečím ještě víc. Nádhera!!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Mám jenom pár slov, co bych napsala: Heathe, ty jsi byl jedinečný herec. And Oscar goes to... ♥

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Chtěla jsem dát dvě hvězdičky, ale krásná hudba mě přiměla ke krásnému průměru. Tento film na mě nepůsobil tak, jak jsem čekala, že bude. Bylo to na mě až přespřílíš stereotypní, zdlouhavé. Nemám moc ráda franzouzskou tvorbu, ale říkala jsem si, že Amélie by to mohla spravit...Nespravila. Nemám ráda tyhle filmy o ničem, kde je jenom spousta rad do života a příběh nikde.

plakát

Kuky se vrací (2010) odpad!

Absolutně neodpovídá mému očekávání. Vím, že to většině lidí připadá nepochopitelné, ale já mám snad alergii na všechny Svěráky! A tenhle film nabitej celou rodinkou způsobil akorát svrbění v pěsti. UŽ NIKDY VÍC!