Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Pro mne nejlepší komediální seriál všech dob. Asi už jsem závislý na týhle šestce a tak nevidim žádný chyby a ani klesající úroveň v dalších sezónách (jak hodně lidí píše). Naprosto úžasné dialogy, které znám nazpaměť a pořád na to můžu koukat dokola. Viděno a slyšeno nespočetněkrát. Jinak dle mého nicku ani nemusím psát kdo je můj oblíbenec :)

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Lepší český seriál pro mne neexistuje. Jiří Sovák a Josef Kemr jsou zkrátka dvojka, která k sobě dokonale pasuje. Jsou páni herci. Každá jejich výměna názorů je k popukání. Navíc všechny díly si drží téměř stejnou kvalitu. Jediný, který mě moc nebaví je Operace. Ale i tak je to jako celek prostě skvost. Už bych se opakoval v těch chvalozpěvech a tak jen připomenu zbytek hereckého obsazení, které je prostě plejádou toho nejlepšího co jsme v té době měli. 100%

Dexter

Dexter (2006)

Trvalo jen tři díly, než jsem si vypěstoval závislost. Jeden z mála (ne-li jediný) nekomediální seriál, na který se s chutí kouknu znovu. A vůbec mi nevadí, že už nebudu na konci každé série koukat s otevřenými ústy. Jasně, každou sezónou to jde nepatrně kvalitou dolů. Ale to holt u takovéhoto typu seriálu přicházet musí. Navíc ten pokles je opravdu miniaturní. Nemám strach, že by to dopadlo jako Lost. Tohle je prostě už teď uctíváno a dlouho bude.

Bylo nás pět

Bylo nás pět (1994)

Tohle je přesně ta doba, ve které bych chtěl na pár dní či týdnů žít. Vždycky se na tenhle seriál rád podívám znovu a znovu. Krásná atmosféra. Jednotlivé postavy geniálně zahrané. Vůbec nejlepší je díl Pokoj lidem dobré vůle. I kdyby ostatní díly nestály za nic (ale oni stojí), nedal bych na tento skvost dopustit.