Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (13)

plakát

Nevinnost (2011) 

Jako přikovaná jsem v sedadle multikina dlouho neseděla! Surové, dekadentní, silně emotivní zážitek.. A u východu by měli podávat panáky gratis :-D

plakát

Úsměv Mony Lisy (2003) 

Zde se mi Julia Roberts líbila, což se dá říct myslím málokdy. Cením si těch, kteří nejdou ve stopách a nekopírují. Film se mi líbil pro příběh, který ztvárnila právě Roberts.

plakát

Servírka (2007) 

Na filmu se mi líbily dorty, ukolébavka a doktor Pomatter :-))

plakát

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 

Nebudu tvrdit, že je to bůh ví jaký zázrak :-) Ale dlouho jsem nebyla v kině na ničem pohádkovém, a tak vidět něco takového, obzvlášť v předvánoční čas a ještě v 3D verzi, se mi líbilo :-) A být malým dítětem, ráda bych objevila svět Narnie :-)

plakát

Záměna (2010) 

Byla to pohodová komedie. Spnila me očekávání, čímž bylo zasmát se, zapomenout na reality a nepočítat minuty :-P

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

V tomto filmu vyzdvihuji Ivanu Chýlkovou a Evu Holubovou, obě excelují. Jinak jsem trochu počítala minuty a stepovala, než bude konec, abych mohla jít spát. No, no, bohužel, nic moc.. :-(

plakát

Zemřít mladý (1991) 

Dávám pět hvězd za silný emotivní příběh. Jeden z mála filmů, kde se mi Julia Roberts líbí. Za otevřený konec jsem ráda :-)

plakát

Přes palubu (1987) 

Zábavná rodinná komedie pro pohodové odpoledne s romantickým námětem. Hodně tomuto filmu dává trefný a úderný dabing, protože pak hlášky z tohoto filmu stojí za to. Už jsem viděla tento film na TV Nova, kde je překlad tragický, film potom působí spíše trapně. Pět hvězdiček dávám za zpracování, které máme v rodinné filmotéce. :-)

plakát

Je to i můj život (2009) 

Když matka zažije umírání svého dítěte a přežije jeho smrt, co na to říct? Je možné nebrečet u tohoto filmu? Viděli jsme rodinu, jak se vyrovnává se smrtí své dcery a sestry.. Donutí vás to se zamyslet nad životem a cenou zdraví, a co je v životě důležité.