Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Ten nejlegendárnější seriál z těch nejlegendárnějších seriálů. Ani po těch letech mě to nepřestalo bavit.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Nevěřil jsem, že se mi tento seriál dokáže zarýt pod kůži tak silně a hluboko. Hlášky Sheldona jsou skutečně bezkonkurenčí stejně jako hádky Howarda a jeho matky. :-) Vážně jsem mile překvapený a po upadající kvalitě seriálu HIMYM jsem velmi rád, že právě TBBT si kvalitu drží a dovolím si tvrdit, že pátá řada je jedna z nejlepších. Už teď se děsím konce!

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

První dvě série jsem miloval, ale po úmrtí téměř všech hlavních postav jsem se začal v příběhu maličko ztrácet a příchod nových postav mi spíše znepříjemňuje orientaci v příběhu. Atmosféru si však stále drží a děsivé momenty, během kterých není vůbec jisté, která postava přežije, je pro mě vskutku zajímavá.

Kobra 11

Kobra 11 (1996)

Pro tento seriál jsem měl vždy slabost. Je pravda, že po tragické smrti Toma Kranicha měli seriál spíše ukončit, neboť ztratil Semir ztratil nejlepšího parťáka, ale příběhy se začínají stále více a více opakovat. Výměna Semirových partnerů a obsah dalších epizod už je jen vaření z vody, které zaujme pouze díky lépe zpracovaným nehodám. Každopádně díky Andrému a především Tomovi jsem si tento seriál nesmírně oblíbil a stále si drží svoji úroveň.