Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (53)

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Díky bohu že jsem na to nešel do kina. Doufám že další fáze marvelovek se poučí z těch posledních braků a bude tak dobrá jako na začátcích.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Vlastně to splnilo moje očekávání. Naprosto dechberocí vizuál. Který provází absolutně nulový příběh který nevyvolává jedinou emoci.

plakát

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) (seriál) odpad!

Naprosto čistý odpad. Není tam akce, není tam humor a vlastně ani zápletka. každému doporučuji ať se tomuhle obloukem vyhne.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Jsem fanoušek snad každé Márvelovky, některé jsou super některé slabší. Ale tohle je snad to největší dno kterého Márvel mohl dosáhnout. Mám chuť si do očí nalít bělidlo jen abych vymazal vzpomínku na tuhle kokotinu.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Dnes ráno jsem viděl na internetu článek o člověku co si každý den kape chilly do očí. Říkal jsem si co je to proboha za magora. Pak jsem shlédnul pokračování WW a hned jsem pochopil. Musí to být člověk se slabší psychikou co viděl ten samý film. A to jsem si myslel že DC už nemůže klesnout více.

plakát

John Wick 3 (2019) 

U mě pořád vede první díl. U tohohle jsem se v kině bavil ale totální nesmrtelnost Johna už mě začala iritovat.... 3,5* a doufám že plánovaný čtvrtý díl už nebude úplný odpad.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Pokud čekáte akční sci-fi tak na tento film do kina ani nechoďte. Ani se nedivím že někteří z kina během projekce odcházeli. Jedná se totiž film který ocení třináctileté děvčata které si z toho určitě budou trhat rodidla. Tuhle "Cyber Twilight" sračku už znova ne , děkuji.

plakát

Robin Hood (2018) odpad!

Nevěřím že jsem tohle dokoukal...

plakát

Tomb Raider (2018) 

Panebože to byl snad ještě vetší kýč než předchozí díly s Angelinou...