Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (93)

plakát

Pravda o... - Alcohol (2016) (epizoda) odpad!

Totálně banální dokument o vlivu alkoholu na lidské tělo, plný pseudovědeckých experimentů a anekdotálních důkazů. Ztráta času. Radši si o tématu něco přečtěte.

plakát

Boj (2015) 

Souboj loajalit - abstraktní komunita a její zákony, nebo bližní?

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) odpad!

Neco jako pasmo reklamnich shotu s enormni hladinou trapnosti.

plakát

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937) 

Precizne zpracovana pohadka, dokonala animace, nadherne pisnicky a jeden z mala cizojazycnych filmu, ktery se mi vice libil v ceskem zneni. To pusobi dramaticteji a umelecteji, pro svou bohatost a vyssi miru rymovanosti.

plakát

Starobylá tetování (2008) (TV film) 

Zpracovani ala National Geography, kdy je charakteristika dokumentu opakovana co 15 minut tou stejnou frazi. U Nat Geo to ma opodstatneni: reklamy. Tady ne. Kazdop. ocenuji zaujeti Craiga Reynoldse.

plakát

Nesmrtelní (2010) (seriál) 

Hodnotim Projekt Alfa. Vzdycky jsem mel slabost pro stylove prostredi a to jsem zde nasel, opravdu, jedna se o takove male slovenske sin city. Absolutne zde vsak chybi napeti a takova ta zneklidnujici nevedomost (od 20te minuty je jasne, "kdo je vrah"). Slabe 3*.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Vtipné, svižné, zvratuplné, vnášející nové světlo do série. Až po shlédnutí First Class jsem se začal považovat za fanouška X-Menů.

plakát

Digimon (1999) (seriál) 

Ač se to nemusí na první pohled zdát, svět digimonů je propracovaný a uchvacující, příběh zajímavý a poutavý, části, kdy se prolomí hranice mezi reálným a digitálním světem, jsou fakt maso. A obecně se jedná o seriál mnohem dospělejší než Pokemon, a zároveň o seriál, který je naprosto iracionálně odsuzovaný.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Volně založeno na příběhu spolupráce gangstera-krysy Jamese Bulgera, zatčeného v červnu 2011, a agenta FBI Johna Connollyho, kteří společně v 70. a 80. letech ovládali jak podsvětí, tak i Bostonské policejní sbory.