Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

Warrior (2011) 

Moc povedený. Asi by se to nestalo, ale věřil jsem tomu! 5* bez váhání

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Nápad super a po slabším rozjezdu má celkem spád. Ale celý seriál už od 1.série zabíjí neschopnost tvůrců nechat sem tam umřít někoho z hlavních postav. Je to až trapný, že hlavní postavy (a že jich je) jsou vlastně nesmrtelný a tím to není vůbec napínavý, protože předem víte, že když se něco semele, hlavní postavy přežijou. Ve 4.sérii pak úplně k smíchu, bohužel. 3* za originální nápad

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Dlouho jsem tenhle seriál odkládal, protože válečný filmy nemusím. Ale tím, že se ta hrůza opravdu děla, tak to není jen seriál, ale skvěle natočená část historie, na kterou se bohužel zapomíná. 5* bez váhání

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Parádní pohodovej film, tohle je romantická komedie!

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Skvělý! Je to komedie, tak se musel probudit, ale nejraději bych to ukončil už předtím probuzením..nečekal bych, že komedie se Sandlerem bude tak dojemná a k zamyšlení!

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Před 10ti lety jsem začal koukat na Prison Break a doteď si pamatuju den, den kdy jsem se o seriálu dozvěděl. Měl za sebou první sérii, kterou jsem zkouknul prakticky v kuse a pak jsem čekal na díly jako na Vánoce. Tento seriál byl tehdy ve stínu Lost, ale ve skutečnosti neměl konkurenci a doteď je pro mě No.1. Jde o to, že takový drama seriál, který vás nenechá jít spát, pokud máte na hadru další díl, už se od té doby prakticky neobjevil :( Když jsem teď slyšel, že bude pokračování, šel jsem do toho znovu. Trochu jsem se bál, že to po takový době bude kýč/retro/whatever, ale opět jsem to hltal a úplně mě to vrátilo o 10let zpět v mém životě. Ten seriál je prostě skvělej a dneska jsem ho znovu dokoukal. Nic není dokonalý, ale hledat násilně chyby v 1.a 2. sérii, což se tady někdy objevuje, je hloupost, byla to pecka = 100%! 3. série těžko mohla někam gradovat, ale pořád byla originální, skvělá a bavila a 90% určitě zaslouší. 4. série je bohužel už jen parodie a je to strašná škoda :( Na pokračování se těším, doufám, že nepůjde ve stopách poslední série, každopádně pokud někdo tenhle seriál neviděl a přemýšlí o tom, tak: 1) zavidím 2) jen do toho 3) v poslední sérii doporučuji shlédnout jen 1. a 22. díl + Final break - tenhle postup vám zachrání celkové vnímání seriálu a vůbec o nic nepřijdete!

plakát

Sedm životů (2008) 

Smekám a tleskám! Nádherný film, který ještě x-krát uvidím a x-krát doporučím, kdybych mohl dát 10 *, tak bych měl stejně potřebu dát 11! ..a vy, kteří tady píšete, že je to nuda nebo ztráta času, vás lituju..

plakát

Total Recall (2012) 

Žeru sci-fi, Total Recall je klasika, ale tohle mě nějak nebralo :( přijde mi, že tam bylo moc techniky, železa, střílení a málo děje.. A hlavně, ten výtah? Wtf? Sci-fi beru, ale tohle byl blud..navíc ta rychlost převozu a k tomu honička na výtahu? To nesedí :( A ten konec? ..s tou jizvou, co měl/neměl, to se mi zdálo nebo to byl záměr? To a Jessicu jediný beru :)

plakát

Odsouzení (2010) 

smutný a poutavý příběh, který by si zasloužil poutavější zpracování! :(

plakát

Město (2010) 

nebylo to špatný, ale po týdnu už si tak tak vzpomenu, o čem to bylo :(