Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 9
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 9

Recenze (331)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ale prosím vás, fantasy? A to kto kde nabral? Zato, že tam bol dvojhlavý jeleň, alebo jaskyňa čo žrala všetko živé?  Vo vesmire je všetko možné. Čistokrvné scifíčko. Začalo to ako také celkom príjemné postapo s bojom o prežitie a nakoniec sa to zvrhlo na monštruózne medzihviezdne scifi s chaoticky prepleteným, no uceleným dejom. Miestami pritiahnuté za vlasy, miestami pár opakujúcich sa prvkov nudilo, ale celkovo príjemné prekvapenie. Sranda, dráma, tragika, zrady, zvraty, akčné scény... Všetko v jednom. Len dlhé ako fras. Prvé série bavili najviac, potom sa to trošku zamotalo, ale ešte v norme. Aj chaos môže byť zaujímavý. A zaujímavých bolo aj pár pekných myšlienok o povahe ľudstva. A Clarke? Liezla na nervy, ale z časti sa aj dá chápať. Pri mnohých scénach by som ju však najradšej kopol do riti. Nadpriemer. 75/100 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. a 2. seria - 4* Skvely napad,len malo vyuzity postapo potencial,riesia sa len problemy medzi ludmi,postapo moze ponuknut aj viac. 3. seria - 5* City of light, velmi dobre premyslene. 4. seria - 3* Zase bojuju len medzi sebou a nic nove,hlavne postavy stale preziju,nic necakane. 5. seria - 4* Znova medziludsky konflikt, aspon ze novi protivnici. 6. seria - 4* Nove prostredie, nove moznosti. ()

Reklama

Fony 

všechny recenze uživatele

Post-apo Beverly Hills 90210, vykradený a splácaný Fallout se Šíleným Maxem dohromady, většinou nechtěně velmi zábavné. Zvraty a posuny v ději často nad rámec zdravého rozumu (rozuměj psaní scénáře musela být jedna velká párty s nekonečným přísunem drog a chlastu)... Ale především sakra zábavné guilty pleasure jak svině. Co na tom, že se "Stovka" s logikou (v tomhle seriálu sprosté slovo) minula o světelné roky. Těším se na šestou řadu a zařazuji mezi oblíbené seriály. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

A jelikož se seriálům vyhejbám, tak tady jsem se nechal zlákat a celkem jsem mile překvapený. První řadu s 13 ti díly, jsem slupnul během 24 hodin, zejména tedy v noci, teď je noc druhá a já finišuji s řadou druhou. Spát půjdu tak kolem 5 ráno a pokud tady nenastane žádná změna, tak jsem zůstal nadšený a spokojený jako doposud. Co vím ale jistě je to, že si dám opět na pár let od seriálu pohov :-) Není možné sjet 29 dílů téměř nonstop. Pravidlo by byla práce pro psychiatra :-) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejpříjemnějších překvapení této seriálové sezony. Jak je vidět i z komentářů, spousta diváků k seriálu přistoupila již s počátečním despektem, jelikož "je to od CW, jsou tam teenageři a je to dystopie". A teď můj pohled, jakožto diváka, který v první řadě neřeší televizní příslušnost nebo "přehnaně hezký" vzhled hlavních postav, ale samotný námět. 1. série: "Stovka" boduje přímočarým příběhem, který je navíc rozložen do zkrácené třináctidílné první série, která nedávala téměř žádný prostor pro natahování jednotlivých dějových linek. Postavy jsou dobře rozehrané, přičemž tvůrci se nebojí odstraňovat postavy téměr s epizodní pravidelností, popírat některá klišé a ani pro drsnější akční scény nejdou daleko. Moje další seriálové guilty pleasure je na světě. Díky CW. 2. série: To nejlepší ze seriálové tvorby sezony 2014/2015. Neskutečný vývoj hlavních postav, nečekané zvraty téměř v každé epizodě, spousta dilemat a těžkých rozhodnutí, nové lokace a v neposlední řadě výborně připravená půda pro další sérii. 95% ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Sterling (Keenan Tracey) spadne ze skály společně s provazem, avšak v následující scéně je provaz stále přivázaný k pařezu. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama