Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (5)

Případy 1. oddělení - Tělo

Případy 1. oddělení - Tělo (2016) (epizoda)

Ve 22. minutě jedou policisté do pobočky České pošty Jablunkov. Na monitoru pracovnice pošty s interním systémem je ale vidět nápis Benátky nad Jizerou, kde se skutečně natáčelo v interiérech i exteriérech tamní pošty.

Jackie Brown

Jackie Brown (1997)

Když v poslední části filmu (po převzetí peněz) zastaví Ordell (Samuel L. Jackson) s Louisem (Robert De Niro) dodávku, je vidět skrz čelní sklo provoz aut na nejbližší křižovatce. Během střídání pohledů zblízka a zdálky je vidět proud aut, který na křižovatce chvíli je a chvíli není.

Román pro muže

Román pro muže (2010)

Na začátku filmu se z úst Cyrila (Miroslav Donutil) dozvídáme, že na Šumavě se už lyžuje, což znamená, že je začátek zimy. Při vyzvedávání Tali (Tatiana Pauhofová) při cestě do Tater je však v trávě před barem možné vidět rozkvetlé pampelišky, které na začátku zimy nerostou.

Návrat do budoucnosti III

Návrat do budoucnosti III (1990)

Dostavník s Clarou Clayton (Mary Steenburgen) se ve filmu žene do příkopu 5. září. Protože tento příkop nese později Clařino jméno, musela tam opravdu zahynout. Potom by však nemohlo být její jméno uvedené na náhrobku Emmetta Browna (Christopher Lloyd) po jeho zabití 7. září, a to ani pokud by Emmett minulost změnil.

Reklama