Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené seriály (7)

Bigbít

Bigbít (1998)

Za tento seriál jako milovník nejen bigbítu dávám **********, což je dvojnásobek povolené hodnoty. Některé díly jsem viděl až 4x. Bravo Křístku, Suchý a Tyci. Inspirován seriálem jsem si pořídil ranné Synkopy, Matadors, Blue Effect a Božského Deža!

Byl jednou jeden dům

Byl jednou jeden dům (1974)

Krásné, hřejivé, lidské, krásné. Perfektně zahrané! Miloš Nedbal je bůh českého herectví a ostatní taky....

Sňatky z rozumu

Sňatky z rozumu (1968)

Opravdu dílo jak se patří. Herecké výkony našich hvězd nemají obdoby. Předloha je nesmírně propracovaná a děj nemá jediné hluché místo. Bohužel v pokračování Zlá krev se to už tak ideálně nezdařilo. I úloha vypravěče Vosky působí nenásilně a dá se říci nezbytně. Krásný výlet do historie, kde mají své místo vlastenci, zlí i hodní kapitalisté a blbí, agresivní i snad charakterní komunisti. Ať chceme či nechceme, takové ty naše dějiny jsou.

Dobrodružství kriminalistiky

Dobrodružství kriminalistiky (1989)

Velmi krásné, poučné, dobře zahrané, bez hluchých míst. Není co dodat , viděl jsem to asi 6x. Nejvíc mě zaujal díl o Bertollonovi(nebo podobně) a o padělateli obrazů z Holandska. Škoda že toto a Hříšní lidé se už nikdy nebude opakovat.

Zlá krev

Zlá krev (1986)

Docela slušné ale příliš komunistické pokračování legendárních Sňatků. Rád jsem to viděl asi po páté ale zatímco nový muž na scéně L.Munzar odvádí perfektní práci, už horší je to s rolí Míši, působí ještě nevěrohodněji, než ve Sňatcích a příšerně hraje Marek Brodský, který vedle Libuše Šafránkové vypadá jak spící dement. Nicméně předloha musela být nesmírně skvělá a ač jsem ji nečetl, dovedu si tipnout, že méně stranická. Výborné na obou těchto seriálech je, že současný komunista si na nich smlsne a vybere si svého kladného hrdinu a současný demokrat si na nich taky smlsne a taky pochopí hlavní hrdiny z podnikatelského prostředí, tedy Borna a Nedobyla. Na závěr bych dodal: Prdel, kterou si dělá z vlastenčení Svěrák se Smoljakem v DJC je nesmírně krásná a mám od nich vše, realita však musela být poněkud děsivá a je dobře, že nám filmaři poskytli možnost se do ní podívat.