Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Rodinný

Oblíbení herci (10)

Ilja Racek

Jó,jóóó...Tak vrchní maj´dneska sjezd ! Proto já se ho nemoh´ tak dlouho dovolat ! ..............je to nejpůvabněji zahraný opilec ve filmu.Takový co neodpuzuje,spíš s ním má člověk soucit :-)

Ondřej Vetchý

"Né, do hospody už mě nikdo nedostane....Dobře tak já se půjdu obětovat do hospody a ty budeš hlídat venku ,,, Ty seš hodnej" Tak to není jak všichni uznáte ze života,ale z jedné téměř kultovní pohádky :-)

Tomáš Holý

"Dědo ,Ty máš ještě nějaký tajemství ?  Schovaný ? "

 

.........tedy jestli mě něco vždy spolehlivě dojme,tak je to tahle část filmu "Jak dostat tatínka do polepšovny."   ;-)

 

Ten kluk byl prostě živel a vždy když jedu okolo místa kde tragicky zahynul (silnice Polevsko-Kytlice,okr.Česká Lípa),tak si na ty jeho nezapomenutelné role vzpomenu.Zasměju se,nebo slzu uroním.......Pak šlápnu na pedááál a hned jsem - o kousek dááál........ (část textu písničky Bicykl od Rangers-Plavců).

 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Hol%C3%BD

Götz George

Můj velmi oblíbený německý herec.V seriálu "Místo činu" je celkem slušně ukázaná i odvrácená strana "Západního Německa".Ne pouze plné obchody a další pozlátko západu,ale také drogy,násilí,různé druhy násilné kriminality,u nás dnes tak aktuální propojování politiky a organizovaného zločinu,nezaměstananost v Porúří a z toho vyplývající stav společnosti....

Miroslav Horníček

Říká se,že moudrost přichází se stářím...Někdy však stáří přichází samo. (MH)

Philippe Noiret

Trilogie o Prohnilých,aneb výjimka potvrzující pravidlo že žádná "dvojka" či "trojka" u filmu nemůže být stejně dobrá nebo lepší než "jednička".Mimochodem ,skvělý dabing Jiřího Zahajského !!!!

Benny Hill

No , jde mu to se ženskýma asi tak jako mě :-))))