Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Rozehrávači (2023) (seriál) 

Jako fanda NFL nemuzu jinak nez za 5 hvezd. Skvely vhled do zakulisi tohoto skveleho sportu a trech jeho predstavitelu. Vyber Mahomese v jeho SB sezone se fakt povedlo, Kirk me hodne prekvapil, jak je to obycejnej tata od rodiny a hned se u me Vikes posunuli v oblibenosti vyse a Mariota a ty jejich kopance v zaverech zapasu...fakt povedena trojka :)

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Jasně, je to dost hloupý a někdy i trapný, ale dá se u toho krásně vypnout a většinou i pobavit. Hraje tam téměř veškerá herecká špička, krásná krajina, hezký holky...co víc si přát u oddechového seriálu.

plakát

Na sv. Valentýna (2010) odpad!

S přítelkyní jsme na to šli do kina a když po asi 20-ti minutách došlo k nějakému problému s projektorem, tak jsme si opravdu přáli, aby to už nespravili a vrátili nám vstupné. Splnilo se, vrácené peníze jsme utratili v kavárně a film pak s utrpením dokoukali na netu. Ve srovnání s božskou Láskou nebeskou nelze hodnotit jinak, než odpad.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Krásně trhlé:-) První půlhodina, kterou táhl jen Bradley a jeho psychóza, byla trošku nuda, ale jakmile se v příběhu objevila Jennifer, tak vše začalo klapat a klapalo to až do úžasně pozitivního finále. Jakožto milovník happyendů jsem se usmíval ještě dlouho po závěrečných titulcích:-)

plakát

Do morku kosti (2010) 

Tenhle film zaslouží 5* už jen za to, že v podstatě objevil úžasný talent Jennifer Lawrence. Nutno přiznat, že John Hawkes byl snad ještě lepší. Krásně syrově depresivní prostředí a pomalý styl vyprávění.

plakát

Dům na konci ulice (2012) 

Velmi příjemné překvapení. Film jsem si původně pustil jen kvůli Jenn a nic jsem od něj neočekával, ale nakonec to bylo super. Jenn krásná jako vždy, ale i zbytek do sebe hezky zapadal, celkem originální zápletka a ani debilního chování u hlavních postav nebylo tolik, kolik je v tomto žánru zvykem. Bez Jenn by to bylo za 4*, ale s ní nemůžu jinak, než za 5*.

plakát

Touha po moci (2014) 

Krásně syrové a chladné, stejně jako příroda, ve které se příběh odehrává. Jennifer by si za tohle zasloužila dalšího Oscara.

plakát

S Club 7 v Miami (1999) (seriál) 

Miloval jsem Rachel, proto 5 hvězd. I když teda vlastně ne, na tenhle seriál jsem koukal až někdy ve 20-ti, takže jsem ji nemiloval, spíš jsem s ní chtěl spát:-D Ale vážně, fakt se mi líbila, stejně tak i jejich písničky, dokonce jsem měl doma i nějaký jejich album. A u seriálu jsem se zasmál, takže účel splněn na výbornou.

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Jednou jsem měl přítelkyni na měsíc v lázních, takže jsem se hodně nudil. A jeden den, tuším že na tehdejším Jetixu jsem narazil na maraton Hannah Montany, dávali celej den jenom tohle. A já u toho vážně vydržel sedět několik hodin v kuse:-D Ano, je to hrozně debilní, většina vtípků není vtipných, ale já to prostě žeru:-D

plakát

Policajti z předměstí (1999) (seriál) 

Náhodou, já se u toho vždycky celkem bavil:-) Je fakt, že jsem to sledoval v době, kdy se mnou asi maximálně cloumala puberta, takže hlavním lákadlem byla kůzlátka jedné paní policistky, ale to na zábavnosti nic nemění:-)