Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že když zde hrají Bradley Cooper a Jennifer Lawrence, tak to bude určitě dobrý film. Ovšem když je špatný scénář, tak to ani herci nezachrání. Tohle bylo dosti špatné, nějaký příběh tam byl, ale moc nezaujal. Hned v úvodu filmu Pemberton potká Serenu a najednou střih a už jsou manželé. What the fuck? Pak se Serena (Jennifer Lawrence) jako v některých svých ostatní filmech zblázní, začne dělat hysterku a už jde celý film do kopru. Né, že by to bylo přímo Jennifer, já jí mám jako herečku celkem rád, ale občas hraje takové postavy, že jsem na to už alergický, jak tam hysterčí. Snad už si duo Cooper + Lawrence bude vybírat lepší filmy. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Zůzo... Vyser se na tu americkou vatičku a drž se toho co umíš nejlíp. Jo. Já vím že se ti to určitě líbí a že doufáš, že ti Bradley a ta coura z hunger games pomůžou k další sošce, ale stojí to za to? Sama dobře víš, že to není uplně tvoje parketa a směr kterým máš jít si už předvedla ve své dřívější tvorbě, tak proč se jí nedržíš? Vždyť vy dánové máte takovej dar od boha na ty filmy a snažíte se akorát přibližovat zkurvenýmu hollywoodu, ve kterém se akorát zaseknete.... Nemám pravdu Zuzi? ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $176,391Tržby Celosvetovo $3,918,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ komorná dráma, ktorá v konečnom výsledku ponúkne len slušnú depku a nič na vyše /40%/ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vanilková bohyně Serena v lehce pochybném podání Jennifer Lawrence tady má jen dvě polohy (nebavím se o koitu). Nejdřív jako (všeho)schopná doktorka Voštěpová vodí za kládu dřevaře Bradleyho Coopera a pak, po vyhlášení věčného vegetačního klidu, už jen vyšiluje, nebo čumí jak kůrovec na Ríšu Brabce. Není se co divit, když manžel používá jazyk už jen na zalepování obálek s výživným pro levobočka! Rashova novela v sobě nejspíš skrývá potenciál, ale tady se z něj projevilo pramálo. Film bez identity, s opakující se návodnou hudbou plnou tklivosti a postavami, které Lady Timbermacbeth nedokážou zaštítit výraznějšími emocemi. Dám ale ještě po Bird Boxu Susanne Bier Druhou šancí třetí šanci.. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetla. Co se týče filmu, tak povedený podle mě není. Je to nemastné neslané nezáživné a nezajímavé. Nevím nakolik je to samotným příběhem a nakolik nepovedeným scénářem. Z hlavních postav mi nebyl sympatický nikdo, mohl to být i záměr ale pochybuju o tom. Postavy byly charakterizovány jen několika málo znaky a působilo to naivně lacině a nereálně. Nechápu že se Cooper a Lawrence upsali k tomuhle veledílu, oba je mám za dobré herce ale tady to stejně nefungovalo. Chtěla jsem dát původně dvě hvězdičky, nevím pořádně za co by byla ta druhá a po tom klišé nudném a silně umělohmotném závěru (a vůbec celé druhé polovině) SPOILER ve stylu hurá sláva to je náš kladný hrdina mě vážně přešla chuť. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo i ve filmových ateliérech na Barrandově. (Lipi4)
  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)
  • Když spolu Jennifer Lawrence a Bradley Cooper pracovali na filmu Terapie láskou (2012), často říkali, že by spolu chtěli pracovat i v budoucnosti. Když si tak Jennifer přečetla scénář, poslala kopii i Bradleymu s otázkou, jestli by do toho šel s ní. (Weasley)

Reklama

Reklama