Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Křížový král (1989) (epizoda) 

Ten závěr ze strany Poirota absolutně nechápu. Jinak by to byl klasický Poirot na 4-5*. Po konci dílu, jsem se ale prostě musel sám sebe zeptat: "Co to ksakru bylo?" Proto tak nízké hodnocení.

plakát

Rapl - Dobro došli! (2019) (epizoda) 

K druhé sérii už bych se nevracel. Nemá cenu otáčet nožem v ráně. Radši budeme myslet pozitivně a hledět do budoucna. Otázkou je, budou zítřky opravdu tak světlé? Nebojím se toho, že by pan Neužil nezahrál policajní ucho přesvěčivě. Tohle by mu mohlo sedět, ale z pana Příkazkého jen vousy drsňáka "Rapla" neudělaj. Mácha bez komentáře a udělat z doktorky, která pomáhala utéci Želkovi, novou patoložku a zapojit jí do vyšetřování...Jako už se těším na třetí sérii, ale jde z toho trochu strach :D

plakát

Padesátka (2015) 

Divadlo pecka, super, paráda...na film jsem tak měl velká očekávání, která ale bohužel nenaplnil. Při druhém zhlédnutí už očekávání nebyla a kupodivu jsem se bavil. Takže přidávám nějakou tu hvězdu na tři.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Seriál jako takový podle mě není špatný, ale v mých očích mu trochu láme vaz spojitost s mojí oblíbenou knižní sérií. Knižní předloha je skvělá a všechno jsou to moje oblíbené knížky, které jsem už několikrát jedním dechem přečetl. Bohužel docela dost věcí, které jsem já při čtení považoval za důležité jsou v seriálu změněny a upraveny. Kde je třeba Steapa? Mínus hvězda za odchylky a další mínus hvězda za Uhtreda. Možná je to zase jen tím, že je v předloze popsán jinak a nedal jsem p. Dreymonovi už od začátku šanci, ale je mi osobně velmi nesympatický. I v samotném seriálu jsou lepší představitelé. Myslím třeba takovému Tobiasi Santelmannovi by ta hlavní role slušela víc :)

plakát

Lovci hlav (2011) 

Nízké hodnocení kvůli osobní antipatii vůči tomu vykulenýmu plešatci.

plakát

Království (2013) (seriál) odpad!

Ještě při prvním dílu jsem si myslel, že půjde o historický seriál, který se bude držet historických faktů a tyto hlavní body vyplňovat alternativním dějem. Jsou takové seriály a většinou je mám rád. Tady ale :))) Historický seriál? cha cha. odpad

plakát

Útěk (2012) 

Jak udělat z minima maximum. Na kulisy stačila jedna chatka a pár přístřešků, jinak se vše odehrává jen v přírodě. Příběh je také jednoduchý. Dvě "kladné" holky zdrhají a banda záporáků je honí. To je v podstatě vše. Víc toho ve filmu není, ale aspoň pro mě si to všechno sedlo dohromady. Až do chvíle, kdy ta starší skočí ze skály do vody, je to super film u kterého se nenudíte. Bohužel ten konec je...takže jen 4*

plakát

Jen pro tvé oči (1981) 

Obrovský rozdíl při porovnání s předchozí bondovkou. Moonraker se vůbec, ale vůbec nepovedl a možná i kvůli tomu mi teď tahle připadá tak dobrá. Pro mě zatím jednoznačně nejlepší nulanulasedmička.

plakát

Mlčení šunek (1994) odpad!

Kdybych napsal že jsem se nezasmál ani jednou, tak bych filmu křivdil. Jednou jsem se zasmál, když dívka v modrém říkala ten vtip, že agent nemiluje její sestru, ale peníze a chce proplácet cestu, když za ní jede. I tak je to ale málo a z kolonky odpad, ten zbytek trapností nevytáhlo.

plakát

Osobní strážce (1992) 

Vždy, když se někde řekne bodyguard nebo osobní strážce, tak se mi hned vybaví Kevin Costner. Tenhle film je prostě pětihvězdičková "klasika".