Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Našlapaná a nahláškováná jízda, u které jsem ani nevnímal, že má 2h. Film po úvodních 10ti pomalejších minutách, chytne a pustí až u titulků. Postavy sedí dobře a na první, určitě palec nahoru. Nejlepší dvojka jsou Rockett a Groot. Malý míval hláškuje, až by i Zdenka P. záviděl, ale za to u Groota u dabing Vina Diesla dost nevytěžený, ten to ovšem vynahrazuje všelijakými ksichty a pohledy. No prostě a jednoduše, pokud máte rádi MARVEL a nebo akční, hláškami prošpikované filmy, jsou Strážci galaxie pro Vás. Fandové "Avengers" party, boudou mít možná problém, ale to nic nemění na tom , že je jde o super pecku letošního léta. 4/5 PS: Nejsem fanda 3D a tady se mi nějako nepodařilo se vecpat na film bez 3D, bez brýlí by si strážci možná i šáhli na pátou hvězdu.

plakát

Hon (2012) 

Semlet, rozžvýkán, vyplivnut a to celé ještě jednou. Tak asi tak jsem se cítil po shlédnutí. Atmosféra se dá krájet leda světelným mečem, protože nic jiného by jí neproniklo. Opravdu mistrovské dílo a pro mě určitě nejatmosféričtější snímek toho (možná i více) roku!!! 5*

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Výborný seriál a občas super sranda. Vše drží nad vodou duo Sheen, Cryer. Vtipy jsou super a musím uznat, že i dabing se povedl. Každou další sérii jde, ale poznat, jak se nám Charlie "kazí". SPOILER: Vrcholem je 8.série, kdy Charlie už je troska a jde to poznat na celém seriálu. Po příchodu Kutchera jde seriál do kytek, není to úplně propadák, ale už to není prostě ono, šance na návrat a reboot v podobě alespoň jedné další série, kdy by nám Charlie vstal z mrtvých, je nejspíše mizivá, ale naděje umírá poslední. Doporučuji skončit u 7. nebo 8. série a zbytek eventuálně brát jako Jeden a půl plus půl chlapa. 3*

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Pro seriál jsem měl vždycky slabost, atmosféra a příběh obou bráchů jsou super, nyní (začátek 6.série) jsem ovšem na rozcestí. Atmosféra již pominula, zápletka dosáhla biblických rozměrů a já už se trochu ztrácím a musím říct, že i občas nudím. Čekají mě ještě tři další série a jelikož mě čekají, tak doufám, že se vše zlepší. Seriál ovšem doporučuji všem milovníkům duchařiny a to hlavně prvních pár sérií, které jsou vážně super.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První řada, super! Momentálně se nacházím v polovině druhé a vážení...je to hrůza. Vůbec nevím, kde se poděla atmosféra a napětí z první série, ale nesledovat se zpozděním, tak bych se na to asi vyprd...No uvidíme, jak to bude dál, hodlám přetrpět druhou sérii a dám šanci třetí. Za zklamání z 5* jdu na 2*

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Po pátém dílu, musím konstatovat, že se něco pokazilo, zatím ne úplně, ale cítím tu průser. Po super prvním a i druhém díle, se nám to začíná zvrhávat ve špatné sci-fi CSI, nebýt Doriana a jeho vtípků...no nevím. PILOT: Hodnocení pilotu, rozhodně plný počet. Super nový sci-fi seriál a rozhodně pro mě překvapení roku. Na televizní seriál velmi dobře uděláno a Karl Urban v hlavní roli je super. Uvidíme, kam se bude seriál posouvat a co z něj nakonec bude, ale jako start je to špicové!!!

plakát

Insomnie (2002) 

Velmi dobrá a herecky perfektní kriminálka, ale něco tomu chybí do plného počtu. Al Pacino super, ale jeho "magoření" po několika probdělých nocích by se dalo využít i lépe, ale ji tak velká spokojenost, ovšem pro mě nejslabší z filmů od Nolana.

plakát

Poslední dny na Marsu (2013) 

Další "zombie" "horor"...jen ne na Zemi, ale na Marsu. Ono proč ne, ale celkově mě film spíše zklamal, než něčím potěšil. B-čko až roh kina...two stars only a to jen díky Lievu Schreiberovi.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Rozhodně nejlepší komiks film tento rok. Z kina jsem odcházel s mnohem větším nadšením, než z posledního Iron Mana. Snyder vytvořil exkluzivní trikovou podívanou a musím říct, že první půlhodina na Kryptonu je přímo brilantní. Crowe, jakožto nový otec Kal-Ela je super a Costner, jako pozemský otec je taky velmi dobrý. Nicméně, co brání 5/5 je to stopáž, některé hodně natahované scény a bitky mi přišli, jako z nedávného Injustice pro konzole (kde se rvou snad všichni možní i nemožní hrdinové z komiksů). Ne že bych se nudil, ale film bych si rozhodně užil více bez 20 minut. Pro mě, určitě jeden z nejlepších filmů letošního roku. 4*

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Jedním slovem PERFEKTNÍ. Tři skvělé postavy, se celý film hledají a nemá to chybu. Vynikající atmosféra přetéká, každým snímkem a vy nechcete, aby film skončil. Pánové Coenové, zde nezklamali a oscar za nejlepší film, je zde rozhodně na místě. 5/5 a bez váhání!!!