Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Co dodat k seriálů, ne, spíše "droze", kterou zná snad každý. Tahle parta vám přiroste k srdci, jakoby jste se opravdu znali. Je až neuvěřitelné, že i po 10ti letech tento seriál byl pořád tak skvělý. Pro mě nejlepší seriál.

Dexter

Dexter (2006)

Dexter vás ihned vtáhne do děje a už nepustí, je to jeden ze seriálů, na kterém se stanete velice rychle závislými a pokračování dílu vám nedá spát. Ani přemýšlení nad tím, jaké by to bylo, nic necítit, se nevyhnete. Seriál Dexter jinak nemá chybu, to spíše já, jsem tak zvyklý na klasické sitcomy a seriály trvající všeho všudy ani né půl hodiny, takže mi ze začátku přišlo celkem zdlouhavé koukat na 1 díl zhruba 55 minut.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Když jsem se doslech o "HIMYMU", myslel jsem že je to jen nějaká romantická blbost, ale opak je pravdou. Je to další seriálová droga na styl seriálu Přátelé. Stále nové a originální vtipy, v čele s "legendární" postavou - Barneym Stinsenem. Když jsem jednou o víkendu neměl co dělat, shlédl jsem hned 2 první série a bylo velice těžké přestat se dívat u 5té série a čekat na další díly. Nakonec jsem prokázal silnou vůli a čekám na dokončení šesté série.. It's gonna be legen, wait for it, daryy !