Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Jaderná havárie v Three Mile Island (2022) (seriál) 

Úžasně zpracovaný dokument. Režie a kamera odvedli úžasnou práci. Událost, kterou prezentují, díky tomu neuvěřitelně vynikla.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Kvalita Marvel filmů, rok od roku nezkutečně stoupá. Režiséři, scénáristi se s každým filmem od Marvelu dokáží vcítit do emocí diváků, naslouchat jejich touhám a vytvořit další a další film, který předejde diváckým očekáváním. První ze dvou částí poslední bitvy o vesmír Avengers: Infinity War má toho tolik v sobě, že oddaný fanda jen žasne. Akce, dialogy, střih a hlavně efekty. Nechápu, kde berou lidi, ale v tomto díle jde vidět, že splašili ty největší borce co se efektů týče. Opravdu epické. Nechci spoilerovat, sám to nemám rád a snad neprozradím nic zásadního, ale v tomto díle je pár vtipů, které opravdu rozesmějí a přitom si zachovají vážný podtext a nezkazí dojem ze sledování. Hodně se tu projevují city u postav, o kterých si kde kdo mohl myslet, že třeba city ani nemá. Nemůžu se dočkat další části, to rozhodně a jsem zvědavý jak to vše Avengers tým zvládne. Je mi ale smutno, že někteří hrdinové končí svou profesi a už je v případných samostatných filmech jen o nich neuvidíme. Snad třeba za 10,20 let přijde čas, na remake těchto hrdinů, ale podle mého názoru jsme za posledních 10 let, co jsme mohli sledovat sérii Marvel filmů, viděli snad to nejlepší možné zpracování těchto hrdinů, které tu kdy v dějinách bylo. Technologie jdou nahoru, to ano, ale myslím že to není tím, že se přidají efekty, které dodají filmu tu pravou šťávu. Je v tom něco jiného, něco vážnějšího, co člověka veme i za srdce. Já jen doufám, že konec Avengerů bude kvalitně zakončený a nám jen zbydou jen blažené vzpomínky.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Takový poprask, že se natočil film podle knihy. Dokonce, a to mě ani nepřekvapilo, že i TV Nova natočila reportáž před premierou (ti totiž neví co už by vysílali a tak vysílají samé srajdy).. Říkal jsem si, tak to bude asi nějaké pecka. Hlavně pro mladé holky. Nakonec čtu jaká blbina to byla. Musel jsem mrknout a.... Zase taková hrůza to nebyla. Romantický film, pro holky, které se v tom uplně vidí. A jako jiné romantické filmy, kde je nějaký šarmantní romantik, se v nich vidí a pak jsou zklamané ze vztahu, který mají. Protože ten jejich vztah není, jako ve filmu.. Ale tento film, když se podíval trošku z výšky, tak tam šlo jen o smlovu. O nic jiného. Týpek co měl vytříbený vkus, si domlouval slečnu na to, aby si ten chtíč ukojil. Nic víc. Stejně, kluk se nezměnil a ona měla zpátky svůj starý život. Kdyby tam nebyl průběh filmu, a my se podívali jen na začátek a konec, tak by jsme o vůbec nic nepřišli. Jen to, že ta holka už není panna.

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

Předchozí film měl něco do sebe. To jo, ale toho mě přišlo jako ztráta času. Ikdyž námět velice zajímavý, i grafické prvacování, ale průběh filmu nudný.

plakát

Armagedon v Los Angeles (2014) 

Řeknu Vám, že jsem si tento film nestahoval. Dávali to v TV a právě na TV se moc nedívál, ale zaujal mě trailer, který na té stanici dávali. A proč jsem se nakonec podíval na tento film, který mě přišel uplně stejný jak propadáky na podobný princip? Protože se rád zasměju. Už znám tyto tipy filmů a dívám se na další jen proto, abych se zasmál. Sarkasticky samozřejmě. Zpracování, děj, text herců a některé výkony herců jsou hodně k smýchu. Spíše k pláči. Nerad dávám odpad. Prototo jsem dal 1 hvězdičku za to, že tvůrci měli nápad a dokázali si ho prosadit. Jenže to dopadlo tak jak to dopadlo. Film bídného zpracování efektů, textu a výkonu herců. Ale, námět zajímavý. Jen doufám, že ti, kteří podnikají v podobných těžebních záležitostech, tak z naší planety neudělají to, co v tom filmu.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Se mnou to začalo tak, že se kamarádi bavili o seriále mezi sebou a já nevědět o co GO. A kamarád řekl, že mi to pujčí na flashce a že to musím vidět. Dal mi první 2 série. Když jsem si všiml, že každý díl trvá hodinu (+/-), tak jsem si říkal: "To mě bavit nebude." Při pár minutách se to potvrdilo. Prostě nuda seriál. Nakonec? Jsem si dostahnul další série a čekám na další :D .. Je neuvěřitelné jaké zvraty a prostě další věci, které většinou ke konci jsou, Vás nalákají na další díl. A další a další. Sice doba jednoho dílu vám zabere nějaký čas, obzvášť zapomenete na čas, když jedete dál a dál, protože nemůžete přestat díky tomu nadšení ze zvratu a z toho, že musíte vidět další díl. A proto to má takový úspěch. Sice ze začátku se snažili nalákat na to, že tam pobíhají nahé ženy, a jen se š*ká. Ale pak už to být nemusí, protože to jede samo a samo u Vás. Velice návykový seriál :D

plakát

Marťan (2015) 

Vážně bych nechtěl být v kůži Marka, který se musel vypořádat se situací v které byl. Ale veliký palec nahoru za zpracování, za děj a za tu určitě nesmírnou přípravu s tím, co je v kosmonautice možné a co ne. Zákony kosmonautiky a zákony, které vládnou na jiných planetách. A hlavně můžeme vidět, jak by to vypadalo na Marsu, ještě než se tam za pár let ukážeme i my.

plakát

Pan (2015) 

Musím říct, že jsem čekal zaje obdobnou verzi jako dřívější filmy s tímto klučinou, ale překvapilo mě, že jde o začátek příběhu s tímto klukem. Něco nového, něco co Vám pozmění pohled na dřívější filmy a něco co je originální.

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Ach ti Zombie :D ale jsem rád, že to nebylo podané v katastrofickém duchu. Ale vážně prča komedie. A to mám rád. Tak jako Zombieland. Ten je trochu vzítý globálněji, ale sranda je tam stejná jak u tohoto filmu. Pokud jste viděli Zombieland, tak určitě mrknout i na tento film, protože se nasmějete i tady.