Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Christopher Landon sa tu síce len rozbieha, ale Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je nadupaná béčková chlapčenská fantázia so sprostými dialógmi, krvavými mordami a prepáleným príbehom o dospievaní. Až je škoda, že Landon a spol s týmito motívmi nepracovali viac a o niečo vážnejšie (napr. ako s nimi v podobne šialenom príbehu narábal McG v The Babysitter). ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ta evidentní přisprostlost u zombie žánru mě moc nelákala a navíc mám moc rád Zombieland a tohle na mě působila jako laciná kopírka... Ale byl jsem hloupý. Tohle je ve skutečnosti vynikající svébytná zombie komedie. Fajn příběh plný puberťáckého humoru doopravdy funguje. Je to ujetý, sprostý, je tam hodně brutality i nějaká ta nahota, ale zároveň to stále funguje i jako dobrodružství party kamarádů, jejichž přátelství je v ohrožení. Nenechte se zmást, tohle není jen nějaká bláznivá parodie, ale poctivá a dobře natočená komedie. (8/10) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas se ve mně probudí mé sadomasochistické choutky a pustím si i nějaký ten zombie film. Osobně tento hororový subžánr vůbec nemusím (až na pár vyjímek typu REC a staré Romerovy klasiky), ale tento film mě skutečně zaujal svým obsahem. Sám jsem do devatenácti chodil do skautu, takže jsem byl zvědavý, s čím že se tvůrci vytasí tentokrát. Hororové komedie a zvláště ty se zombíkama občas dokáží pobavit i mou maličkost a tady se režisér Landon trefil do černého. Popravdě jsem si sledování jeho filmu, opravdu užíval od první minuty. Morbidní zábava plná černého humoru, slušných gore scén i solidních hlášek dávala docela zabrat mé bránici. Mám rád, když se podobné filmy neberou moc vážně a divákovi naservírují pořádnou porci ujeté podívané, při které divák doslova vypne a hlavně se nenudí. Bizarních situací je tu přehršel, protože tvůrci rozhodně nešetřili své „choré“ mozky a divákům naservírují množství neskutečně bláznivých scén, na které se hned tak nezapomene. 70% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

LOL, tak toto byl vážně úlet:) Člověk si myslí, že už v "Zombie" žánru viděl všechno, ale vždycky se najde nějaký snímek, který hranice posunuje ještě o kus dál. Zombie jelen? Jasné. Zombie Kočky? Určitě. Scouts vs. Zombies nabídnou také pravděpodobně tu nejkurióznější a nejšílenější coververzi Baby One More Time, jakou jste kdy slyšeli:) Tye Sheridan, Logan Miller a Joey Morgan vytvořili partičku skautíků, kteří budou mít opravdu plné ruce práce, aby si zachránili (nejen) svoje zadečky:) Mně se nejvíc líbil Logan Miller, sice byl občas na ránu, ale nakonec měl kuráž:) A Sarah Dumont je luxusní kočka. Nečekala bych, že v podobném snímku bude ženská postava jejího vzhledu, která bude mít dokonce i nějaký charakter. Je vidět, že tvůrci se nechtěli spokojit s tradiční, tuctovou sexy blondýnkou, která však coby postava nestojí za nic. Množství humorných scén i dialogů, které se pohybují po většinu času mimo směšně-trapné americké šablony. Jasně, pro někoho to možná bude "American Bullshit", mně se však Skautův průvodce zombie apokalypsou moc líbil. Pokud budete mít náladu na odlehčený Zombie úlet, sáhněte po tomto. "Jelen je fuč. Kam zmizel?" - "Ser na jelena.", "Nepouštěj to péro, Bene!" 😂 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty vole, tys sejmul Bambiho!" Poněkud nevyvážená komedie s výborným rozjezdem, ubíjejícím skautingem a večírkovým masakrem. ,,Já musi, musi, musim...sah sem si! ale asi silikonky..." Zombie jelen, zombie kočky, zombie město, natahovací (a následně utržený) pinďour, trampolina a skákající zombie. Nejvíce se mi líbily právě ty drobné vtípky mimo obraz - nakukující zombie při první puse, zombie na tříkolce a podobně. Jinak stále nemohu přijít zcela na chuť zombíkům, co běhají rychleji než živí...uznejte, jak může člověk po smrti své tělo zrychlit? V tomhle jsem měl, vlastně mám raději osmdesátky. Jako vždy mě nenadchlo digitální gore, songy (kromě téměř kultovní skladby od Scorpions) nebyly zrovna moje káva, ba co dím, byly strašné, ale chvílemi jsem se bavil. 3,5* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Píseň, co začne hrát v Bentley, aby odlákala zombie, je „Crank That“ od Soulja Boy. (Yoshimitsu)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)
  • V úvodní scéně, kdy skauti recitují svou přísahu zvedne Carter (Logan Miller) levou ruku, když však kamera zabere Cartera z jiné stranym má zvednutou pravou ruku. (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama