Pre mňa obrovské sklamanie. Príbeh som im nezožral ani omylom ( outsider ktorému tahá na 40 vytrieska všetkých majstrov sveta + otrasná rodinná fraška ktomu ) a zápasy boli tak príšene natočené že som si ani tie nemohol poriadne vychutnať.
Už v tretine filmu som absolutne stratil záujem. Neskutočná nuda. A ta banda gayov mi stašne liezla na nervi. Nebyť skvelého Robina tak tomu dám bez milosti odpad.
Vojnový film v ktorom prebieha boj vo vlastných radách a nie z nepriatelom ( toho tu vlastne vidieť len v jednom zábere). Najväčším nepriatelom vojakov je ako obyčajne otrasný scenár.
Prvá polhodina geniálna. Ale potom to už trocha prehnali, (pozor spoiler) ked spravili z obyčajného Drivera Hitmana, ktorý vyvraždí snad všetkych profesionálnych vrahov (plus mafiu) v meste. Len mne sa to zdá pritiahnute za vlasy.
Pozeralo sa nato síce príjemne ale samo osebe to je stupidne. Keby to celé nepôsobilo tak lacne, možno by som tomu aj uveril. Zaujímave že ludstvo ma technologiu na zastavenie starnutia a nato aby ludom nejako (neviem ako) implantovali do kože digitalky s časom ktory im zostava ale to je tak všetko. Ostatná technologia ako sto rokov za opicami. A hromada WTF momentov.
Bolo by to za 4, keby si scenárista nezatlkal klince do vlastnej truhly. S pribudajúcimi minutami som mal v hlave stále viac otázok a odpovedi stále menej, ba dokonca žiadne. Niekomu proste stači že sa tam niečo zabija a je v siedmom nebi. Ale ja potrebujem aj nejake súvislosti aby ten zmätok daval aspoň trocha zmysel a tých som sa nedočkal.
Nádherné prostredie, výborné obsadenie postáv a celkovo cool vzhlad. Zvlašť oceňujem akčnejši prístup pri zatikani. Prvu sériu som pozrel za týžden a musím povedať že s každou časťou, ktorú som pozrel som sa tešil viac na dalšiu. Výhoda serialu je že sa tým nešpecializuje len na vraždy ako v iných krimi. Zvlašť koniec prvej serie je velmi vydarený.
Táto OVA vela so seriálom spoločné nemá. Je viac zameraná na humornú stránku ( niežeby v seriály nebola ale predsa sa viac orientoval na akciu) a ja som sa skvele pobavil. Aj keď tu Ecchi už hraničí s hentajom.
Jeden s tých lepších zombie movie. Napriek tomu že to ma až 2 hod 20 min som sa vôbec nenudil. Síce ten začiatok bol trocha smiešny a make up dosť otrasný, ale stále je to v rámci žánru nadpriemer.
Dosť priemerne. Aj keď animácia je nádherná, ten dej je oničom. Par vtipných momentov ale to je všetko. Stále nechápem ako je možné že to toľko zarobilo v kinách. Možno v tom decka vidia niečo čo ja nie.
Bang Rajan 2 (2010)
Nuda + otrasné súboje + otrasná kamera + otrasný strih + 122 minut = Bang Rajan 2
Warrior (2011)
Up All Night (TV seriál) (2011)
Jeden z najhorších sitcomov tohto roka.
Společnost mrtvých básníků (1989)
Tobruk (2008)
Láska, svatba, manželství (2011)
Vystihne to jedno slovo - zbytočné.
Klute (1971)
Je to priam dokonale nezáživné a nudné. A nepomohla ani sexi Jane Fonda.
Jonesovi (2009)
Pohodový film na jedno pozretie a nielen vďaka vnadám Amber Heard.
Boy Toy (2011)
Úplná strata času.
Drive (2011)
Vyměřený čas (2011)
Věc: Počátek (2011)
Strašáci (2011)
Keby som nevidel original možno by som dal viac ale ja som ho videl. A v porovnaní s ním je toto dosť úbohe. Mohla ta Kate aspoň kozy ukazať.
Havaj 5-0 (TV seriál) (2010)
Alphas (TV seriál) (2010)
Po dvoch časťiach som to vzal. Absolutna nuda a neorginalita. Nesympatické a nevýrazné postavy.
Bláznivé poslání (1984)
Najlepší film série. Aj ked je ta akcia niekedy na smiech ja som sa pri tom skvele bavil. A Karl Maka zabavný ako nikdy.
Bláznivá mise (1982)
Jednotka je druhy najlepši film serie. Je síce trocha nudny a akcia tiež nič moc ale nad vodou ho drži hlavne zabavný Karl Maka.
Příšery útočí (1985)
odpad!Keď dám hodnotenie odpad, tak to bude zrejme urážka pre odpad.
Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead - Drifters of the Dead (2011)
Fraška (1992)
To bola teda riadna Fraška. Ale bola to neuveriteľne vtipná a zábavná fraška. Plus skveli herci.
Gappa (1967)
odpad!Keďže ma k tomuto filmu neviažu žiadne sentimentálne úchylky tak hodnotenie zodpovedá kvalite filmu. Dej je taký jednoduchý a pritom stupidný že to až trieska dverami. Prakticky po 15 minútach viete presne čo sa stane do konca filmu. Ešte horšie ako ten príbeh sú však masky (gappa alebo čo to malo byť vyzerala ako andulka, ktora chodí ako človek v nepohodlnej maske a na chrbte ma namiesto krídiel rogalo ), herci a efekty ( ak sa to tak dá nazvať ). Kartónové domy, detské tanky a rakety vyzerajú strašne umelo v každom zábere. Jednoducho a výstižne odpad!
Dům IV (1992)
Myslel som si že horšie ako trojka to nebude ale mýlil som sa. Úplne zbytočné pokračovanie.
Bitten (video film) (2008)
Niektorým stačí aby Erica Cox ukázala kozy a je to za tri, ale mne to rozhodne nestačí. Žiadny dej a hromada nudy.
Úsvit mrtvých (1978)
Rio (2011)
Will Penny (1968)
Nemôžem si pomôcť ale nudil som sa a nezachránil to ani Heston.
Petrolejářky (1971)
Už len kvôli Claudii Cardinale sa to oplatí vidieť. Je tu krásna ako nikdy predtým.
Vůbec nic společného (1986)
Nudnejší film som už dávno nevidel. Asi to najhoršie čo som s Hanksom videl.
Poslední vlak z Gun Hillu (1959)
Príjemný western s dobrým hereckým obsadením a zaujímavým scenárom.
Delgo (2008)
Ďalší nudný animák s dosť jednoduchou animáciou a stupidným dejom.