Reklama

Reklama

Kořist

Trailer

Obsahy(1)

Tom Newman dohlíží v Africe na stavbu přehrady a přivezl na pár dnů i svou rodinu, manželku Amy a dvě děti z prvního manželství. Mladší David je nadšený z výletu do Afriky, ale pubertální Jessica se ještě nesmířila s rozvodem rodičů a z jejich rozchodu obviňuje Amy, takže úplně o dokonalou dovolenou se nejedná. Tom domluvil výlet do divočiny s průvodcem Brianem doufaje, že se děti lépe poznají s Amy, a sám jde do práce. Cesta už chvíli trvá, Brian o divokých zvířatech vypráví, ale nikdo žádné zvíře ani nezahlédl, a tak se Brian rozhodne sjet z cesty, aby byla větší šance spatřit šelmy. Když potřebuje malý David na záchod, jde s ním Brian kousek od vozu, ale všimnou si jich lvi ležící v trávě. David se dostane včas zpět do auta, ale Brian lvovi neuteče. Lvi se nehodlají od vozu vzdalovat a Amy, Jessica i David zůstávají uvězněni v autě, protože klíče od auta, měl Brian u sebe. Tom se dozvěděl o nezvěstné rodině až večer po návratu z práce, ale hledání může začít až ráno. Druhý den si David všimne klíčů pár metrů od vozu a Amy se rozhodne pro klíče dojít, neboť za celé dopoledne nezaregistrovali žádný pohyb lvů. Amy se podaří klíče sebrat a pronásledována lvem se stačí vrátit do auta a ujet. Amy při řízení divočinou absolvuje s autem několik skoků, až se auto stane nepojízdné. Zatímco jsou Amy, David a Jessica uvězněni v autě a stále obklopeni lvy, Tom přiměl stopaře Crawforda, aby mu pomohl rodinu najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Teď se pozvracím já......... Pamatujte, že když se chcete v Africe vykadit, nedělejte to na lvím území, protože můžete skončit jako kořist. Rodina v hlavní roli je příšerná, uřvaná, uječená a děti jsou rozmazlené. Vůbec jsem jim nefandil. CITÁT - Oni nás sežerou......... U toho jejich pokusu ujetí z autem jsem se musel smát. To byl otřes. Já se celkem nudil. CITÁT - Voda, voda, voda....ano...... ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Prakticky nevím co bych na tomto filmu mohl pochválit, i když zase taková bída to nebyla. Plusové body dávám pár scénám, které docela fungovali a vyvolali ve mě trochu napětí. Co mi znechutilo zážitek bylo nesmyslné chování hlavní představitelky, hlavně když už nějakým štěstím získala klíče od vozu, a přežila tak jistou smrt, tak s vozem nabourá (tak u týhle scény mi tekly nervy solidně). Herecké výkony raději hodnotit nebudu, vlastně ani není co... rozhodně se na kořist znovu nepodívám. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Žádnému lidožravému krvelačnému zvířeti z tohoto filmu nebylo ublíženo :-) Tento film mi přijde trochu podhodnocený, protože dle mého se sice nejedná o žádný klenot, ale na druhou stranu i přes všechny mínusy se na něj dá koukat. Setkáme se v něm s mnoha situacemi, dky budeme kroutit hlavou, ale také s napětím a scénami, které mají hlavu a patu. U mě průměr, na který se možná zase někdy po letech hluboko v noci podívám. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne podľa očakávania nie som nadšený, ale neprevláda ani sklamanie. Je to taká obyčajná a priemerná safari naháňačka, kde aspoň trocha ukáže príroda svoju tvár. Krvavosť mi tu nechýbala, lebo u takýchto druhov filmov sa príbeh zameriava hlavne na napätie a tých vypitejších scén tu bolo niekoľko. Hlavne tá tajomnosť, či je alebo nie je na blízku levia rodinka sa celkom vydarila a tak aj atmosféra bola upokojujúca za daných okolností. Herecké prejavy nič moc, ale aspoň tam nejaká snaha bola. Film ubieha veľmi rýchlo a čakal som či sa počas filmu objavia pytliaci a hyeny a v obidvoch prípadoch som sa nemýlil, že určite. Rozhodne to nie je žiadny prúser a i ohlodané kostry vyzerali obstojne. Silne 3*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Strašná sranda chlápek s rodinou jedou s průvodcem džunglí najednou se jejich dítěti chce močit. ´´ Zkušený,, průvodce ho zavede z keř a najednou ho zabije lev (toho průvodce) kluk uteče do auta a následně celou rodinu ohrožuje 1 leva z kterého se ve finále vyklubou 2 lvy (pozor originalita :-)) . Do toho se zapletou lovci kterým vůbec nevadí že je při lovu sleduje nějaká rodina (WTF) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama