Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Tak jsem konečně viděla Sněhurku a lovce i já a musím se přiznat, že se na ni budu muset podívat minimálně ještě jednou abych zjistila, jak moc se mi film líbí. Nicméně Chris je frajer, trpaslíci byli vtipní(ale mohli být i víc), Charlie byla krásná a co se Kristen týče, tak její upírovsko-ztrápený-obdivný pohled má nacvičený skvěle, takže by se konečně mohla naučit trošku se pěkně usmát:). Bylo tam pár chvilek, které mě zklamaly a naopak třeba zase scéna s jelenem byla parádní:) takže hurá na repete, ať si udělám jasno!

plakát

Pravidla zasnoubení (2007) (seriál) 

zatím jsem viděla jen pár dílů, ale musím říct, že pokaždé jsem se od srdce zasmála:D

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Aaaaaaaaaaaach!!! Nic jiného se ani říct nedá. Je to prostě krásný filmový zážitek!!:) Dvě hodiny jsem s úžasem sledovala a ani jsem nedutala.. Hugo je prostě skvělý!!!!!

plakát

Happy Feet 2 (2011) 

Animáky mám ráda a tento rozhodně bude patřit k mým oblíbeným. Český dabing nic moc, ale i tak je to film, po kterém se budete usmívat a bude vám po něm do zpěvu:) Rozhodně stojí za vidění!

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Řeknu asi jen jedno: neznám smutnější a zároveň tak vtipný a pozitivní film jako je PS:Miluji Tě. Skvělý film, se skvělými herci.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Některé Tarantinovi filmy zbožnuju, některé naopak nemusím. Co se týče Panchartů, tak si myslím, že společně s Pulp Fiction je to jeho nejlepší film. Skvělý scénář(každý by si přál, aby válka skončila takto), výborná hudba(například když Pancharti osvobodí H.S.), nezapomenutelné hlášky a ještě lepší samotné postavy. Landa, Stiglic, Aldo, každá postava je skvělá a propracovaná. Mě osobně se překvapil Pitt, protože v tomto filmu mě přesvědčil, že je opravdu výborný herec a ne jen hezká tvářička. Je to film, který můžu vidět po 20té a stejně mě pořád baví. Hanební pancharti se lehce zařadili mezi mé nejoblíbenější filmy.

plakát

Ratatouille (2007) 

Na tento film jsem se dlouho těšila. A musím říct, že i předčil mé očekávání. Skvělý příběh o hubeném pikolíkovi, nadaném krysákovi (který ví, že si má jít za svým snem) a zlém kritikovi, který si nakonec vzpomene, že byl taky kdysi malý kluk a měl svoje sny. Animák se skvělou zápletkou a ve skvělém provedení. Je vidět, že české ručičky umí.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Rozbřesk jsem viděla na půlnoční premiéře a musím říct, že tolik lidí tam mě doopravdy překvapilo. Na tento film jsem šla víceméně z toho důvodu, že patřím do „upíří“ generace, nicméně jsem od filmu žádné zázraky nečekala. Film mě ale překvapil. Konečně jsem měla pocit, že film mám hlavu a patu, a že člověk nemusí mít přečtenou knížku, aby se neztratil. Jak už to tak bývá, tak všechno bylo krásné a dokonalé, jak mají upíři ve zvyku. Bellino těhotenství ale mělo spád a grády. Tato část Twilight ságy se mi zdála nejlepší. Jediné, co se dá vytknout, je to, že závěrečná část bude za rok.:)

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Poslední mohykán je můj nejoblíbenější film už od mých 8 let. Film, napsaný podle knižní předlohy, má všechno, co má mít. Skvělé herce, krásnou výpravu a příběh, který není nijak složitý, ale to je právě to, co tento film potřebuje. Ovšem co dělá tento film nejlepším? Je to film, který má snad nejkrásnější hudbu ze všech filmů. Pokaždé, když se na tento film dívám, mám z jeho hudby husí kůži. Neumím si představit jiný film, který by si zasloužil pět hvězdiček víc, než Poslední mohykán.