Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Přesně tohle si představuju pod pojmen akční romantická komedie.:)

plakát

Tajemství starého hotelu (2011) 

Do puntíku souhlasím s uživatelem teutates, je to absolutní ztráta času a po vší té chvále totální zklamání. Stominutová stopáž je opravdu nekonečná a zbytečná, protože cca 85 minut se tam neděje prakticky nic a ten závěr? WTF? To je jako všechno? Na odpad to není, to bych tomuhle filmu křivdil, protože do kategorie odpad patří jiné kousky. Ale víc než jednu hvězdu si taky nezaslouží.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Původní Lisbeth je lepší. Tenhle Blomkvist je lepší. Původní Bjurman je lepší. Původní Martine je lepší. Celkový dojem? Tahle verze je lepší.

plakát

Třetí hvězda (2010) 

Výtečně zahraný, mrazivě přesvědčivý příběh ze života, okořeněný silnou dávkou brilantního britského černého humoru. Solidních 80 %.

plakát

Vetřelci dávnověku (2009) (seriál) 

Objektivně podané, kvalitní informace, které nikomu nevnucují svoji "nevyvratitelnou pravdu". Cyklus se naopak snaží klást více otázek než odpověďí a vysvětlení, která nabízí jsou sympaticky nejednoznačná. Pro milovníky žánru povinnost, pro ostatní zajímavá podívaná, která nám všem otevírá nové obzory.

plakát

Válka Bohů (2011) 

Po grafické stránce úcházející. Ale tím to končí. Filmu by prospělo více akce a méně mluvení, protože herecké výkony (až na Mickeyho Rourkea) byly opravdu silně podprůměrné. Slabá příběhová linie a největším zklamáním byli titáni zobrazení jako nějací neandrtálští lidojedi (ačkoliv závěrečná bitva bohové X titáni byla výtečná). A právě za tu závěrečnou bitvu a Freidu Pinto, na kterou se dobře dívá dávám filmu 3*. Nicméně jedno z velkých zklamání roku.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Měním názor. Po prvním shlédnutí lehké zklamání, ale s odstupem času, když se na tenhle kousek dívám podruhé, uznávám, že to za moje 4**** stojí. 75 %.