Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Dannyho parťáci (2001) 

Dobře provedeny film z jestě lepším obsazením hercu.

plakát

Kameňák 2 (2004) odpad!

Nejhorší pokus o vtip bez jakehokoli nápadu.Když jsem viděl první díl řikal jsem si že horší už to ani být nemůže ,ale šileně jsem se pletl.Jednoduše řečeno propadák.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

nejdelsi serial který znám.Každá serie je jina a to cením , že i po tolika odvisilaných serii ma režie snahu tvořit něco nového a nezabalit to.

plakát

Titanic (1997) 

Toto je nejuzasnější film jaky byl natocen a je to zaroveň vrcholné dílo Jamese Camerona i přesto že Avatar ma větsí hodnoceni na tento film nema.Doufam že toto dílo nebylo poslední od Jamese Camerona a jeho přisti dila budou tak dobra a nebo lepší.Titanic je dějem velice emotivni a zachycuje každý detail teto ohromné katastrofy.

plakát

Yes Man (2008) 

Dobrá komedie ve ktere Carl Allen ( Jim Carrey ) tvoři hlavní postavu nudného bankovniho poradce. To se ale změní dne kdy zacne řikat Ano. Jim Carrey tuto roli zvládl excelentně a dodal této komedi na kvalite jiného herce bych si tam nedokázal představit

plakát

Na vlásku (2010) 

je to velice moderni nadherna animovana pohadka z vtipným provedením a napinavým koncem ktery kdybych prozradil tak skazim požitek z divaní