Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Natalia Oreiro

Pro mě, královna telenovel a to vždy zůstane! Herečka kterou mám hrozně moc ráda a budu sledovat její hereckou kariéru navždy. V poslední době známá z mnoha filmů, ve kterých zahraje jakoukoli postavu. Jako zpěvačka taky talentovaná, pěkně se poslouchá.

Hilary Duff

Krásná mladá herečka, kterou každý znám z teenagerovských filmů. Mám jí velice oblíbenou.

Sandra Bullock

Nebezpečná rychlost nebo Slečna drsňák to jsou dva filmy, které se mi ihned vybaví pod tímto jménem. Skvělá herečka, která se nebojí být vtipná.

Jennifer Aniston

Jennifer má za sebou už spousty rolí a ve spoustě z nich dokázala, že je skutečná hvězda. Těšim se na každý její nový film.

Jennifer Lopez

Neskutečně krásná, tak bych tuto herečku pojmenovala. Nevim kde se to v tý holce bere :) Ale samozřejmě Krásná pokojská nebo Svaby podle Mary jsou klasiky romantických filmů. Temperamentní žena, která i dobře zpívá. Má snad nějakou chybu? :D

Julia Roberts

Julia neodolatelná Julia, někteří ji nesnáší a někteří milují. Ale jedno mají všichni společné- nezapomenou její tvář! Vryje se podvědomí diváků ať chtějí nebo ne. Pretty women- nezapomenutelná role.

Lucie Vondráčková

Lucka je samozřejmě více zpěvačka než herečka, ale protože patří k mým nejoblíbenějším českým celebritám, nemohla jsem ji sem nenapsat.

Salma Hayek

Malá ale talentovaná jihoamerická kráska. Jen blázni spěchají, to je film ,na který se můžu dívat pokaždé když ho dávají.

Libuše Šafránková

Česká hvězda, kterou mají všichni rádi. Krásná Popelka , ale samozřejmě je uznávaná za spousty jiných rolí.

Jiřina Bohdalová

A poslední hvězda na závěr. Naše Bohdalka je oblíbená snad u všech rodin. Rozesměje každého a na druhou stranu zahraje slaboduchou ženu v roli Fany.