Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Pohádka
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Nemám ráda seriály, ale toto by se do jednoho filmu nevešlo. Mám ráda zajímavé osobnosti. Devízou tohoto dílka je sympatické herecké obsazení, inteligentní dialogy, nádherná výprava, kostýmy, vynikající herecké výkony, romantika i akce, to vše doprovázené úžasnou hudbou. Při sledování tohoto seriálu mě vždy provázelo příjemné šimrání v břiše. 1. řadu jsem sledovala v TV a na každý díl se těšila jako malá holka. Další řady jsem si sehnala na DVD a tak jsem se dívala i na 3 díly za sebou. I když znám příběh Jindřicha VIII. z dějepisu a literatury, byla jsem nedočkavá dozvědět se jakým způsobem to autoři pojmou. Celý seriál a všechny řady si drží vysokou úroveň od začátku do konce a patří za to můj dík všem jeho tvůrcům.

Covington Cross

Covington Cross (1992)

Seriál jsem si oblíbila ve 13 letech, ideální téma pro tuhle věkovou skupinu. Nabízí romantiku, středověk, napětí, lásku, vztahy i poučení, možná i něco málo z historie. Hlavně je tam velká porce nadhledu a legrace a vše nakonec dobře dopadne. Taková krásná pohádka pro větší děti. Děj má spád a každá epizoda je dobře vypointovaná. Seriálu určitě prospělo, že zůstal u jedné řady a pár dílů a že se tvůrci nesnažili ho natahovat donekonečna. Když jsem měla možnost vidět znovu, vždy jsem ji využila. Ta úžasná atmosféra působí i po letech na dospělé, co mají rádi pohádky.

Největší z Pierotů

Největší z Pierotů (1990)

Kladně hodnotím příběh, který je zajímavý a dojemný a dále výborné herecké výkony, především Vladimír Javorský byl pro tuto roli stvořen. Náladu celého díla dotváří krásná hudba.

Arabela

Arabela (1980)

Úžasný seriál, který jsem viděla nepočítaně a stále v něm nacházím něco pro pobavení. Nikdy se neomrzí. Perlička z úst princezny Xenie: "Loupežníci do autoservisů, jezinky do samoobsluhy..." :-) - pořád se tam drží, už víc jak 30 let :-)