Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Od doby,co jsem poprvé shlédla Titanik jsem se do Leonarda více než na míru :D :) zbláznila :) je neodolatelný,myslete si co chcete,ale mám ho daleko radši než trapného Zaca Efrona a další trapné hvězdičky této doby které jsou obletovany a nejčasteji pouštěny na Disney channelu :D :),HNUS !!!!!!!!!!!!

Mám ho ráda protože,je velice talentovaný,krásný,přitažlivý,podle mě má srdce na pravém místě ,když pro něj jeho babička tak moc znamenala,podle mě je taky dost chytrý a nesobecký protože,nekupuje si Ferrari ,které by mohlo svými výpary zamořit svět ale snaží se naši již ,už zkažené pomoci .

A taky mě dostal tou nepřekonatelnou odvahou se pustit do dá říct SEBEVRAŽDNÝCH vět, kde se naváží do bývalého amerického prezidenta George Bushe :D a jako musím s ním v několika seti věcech souhlasit.

 

Jediné co mi na něm vadí,ale nevím jestli je to stoprocentní pravda nebo BULVÁR jako většinou vždy

hazí klacky pod nohy a to,že prý to hodně střídá .

 

Myslete si o něm ,o mě co chcete ale prostě se mojí obliby němu nevzdám a je to :D :) :D.

 

Nikdy bych ho nedokázala jako Kate Winslet sice i jen ve filmu Schodit do hlubin a sebe zachránit,toho radši umřela místo něj nebo taky !!!!

 

Bruce Willis

Boží herec ,moc se mi líbí ,hlavbně když má plešku s vlasy se mi až tam nelíbí,a taky musím uznat ,že měl moc hezkou manželku Demi Moore ,která si začla se zajdou Ashtonem Kutcherem -toršku trapné ,ale je to její láska .

A jeho dcera Rummer Willis ,je trošku zvláštního,neobvyklého,originální zjevu a právě to je dobře,není tuctová a taky proto moc hezká :) ,moc se mi líbila ve filmu Domácí mazlíček - nejsem lesba to si nemyslete .

 

A on mě nejvíc dostal filmy Sprtonosnými pastmy a Rukojmím.

James McAvoy

Faun z Narnie to odpodvídám kamarádkám,kde jsem vzala,toho HNUSA :D

Ale pro mě on HNUS není ,má takový roztomilý až šibalský pohled s tím nejsladčím úsměvem ,nedokážu mu odolat :) ,dostal mě nejen v Narnii ale i ,ve filmu Vášen a cit s Anne Hattway,které závidím a chtěla bych být v době natáčení ,na jejím místě ,film mě dojal a přitom jak s ní flirtoval,jsem se jenom na něj tak blaženě usmívala ,že i moje máma mě,se na mě tak kouká a povídá jestli náhodou nejsem zamilovaná a ano jsem.Pouze platonicky ovšem :).

Ben Stiller

Larryho z muzea,kterého pochcávají opice :DDD ,Gaylorda Jebala z pokračováních Fotr je lotr nebo ze situace Riskni to s Polly,kde jde do Thaijské restarace s Polly a pak jí dá říct hodně zadělá záchod a umaže a snaží se spláchnout žínku po babičce,přičemž záchodová voda z mísy,místo dolů teče nahoru :DDD z těch to scén ,postav v jeho podání naprosto nemůžu a musím se strašně moc smát ,až padám smáchy :DDD .

On sobě říká,že není hezký,že je malý a,že už od pohledu vypadá komicky a že,vlastně nemůže hrát nic jiného

než komika :DDD tak to sním souhlásím,až na,že není hezký,líbí se mi a jeho manželka je taky moc hezká .

Nicolas Cage

Město andělů první film ,co jsem s ním viděla :) se mi moc s ním líbil a chtěla bych taky takového anděla ,který by mu byl podobný a měl ty jeho MOC MOC MOC KRÁSNÉ OČI .S Megan Ryan mu to moc slušelo,pak mě

dostal a zároven překvapil filmem 60 sekund ,kterým si zasloužil můj obdiv a musím uznat ,že jsem nikdy nepřemýšlela ani mě nenapadlo jak moc by ,mu to s Angelinou Jolie mohlo slušet :) .

 

A díky tomu filmu ,jsem objevila svou jednu z dalších oblíbených písniček : The Cult -Painted of my heart .

Kevin Costner

Jak říká můj táta a ted sem napíšu i já : NEJLEPŠÍ HEREC VŠECH DOB !!!

George Clooney

Má nějaké kouzlo ,co mě osnilo a od té doby ho považuju za dobrého herce :D :) ,největší PARADOX na tom je ,že jsem neviděla ani jeden film s ním :) .

Hugh Grant

Je to moc pěkný herec s velkým talentem a šarmem ,děsně se mi líbí :D :) ,hraje v téměř každém romantickém filmu a tak mu to podle mě i sluší ,nedokážu si ho představit jinde :) .

V hudbu složil ,slova napsal je maximálně vtipný a roztomilý jako třeba i , v Deníkách Bridget Jonesové -sice tam

hraje DĚVKAŘE všech sukní ,ale stejně se mi líbí víc než, jeho protikladná HODNÁ stránka Mark -Collin Frint .:)

Hugh Laurie

Na to ,že mu je tolik kolik je ,podle mě vypadá dost dobře ,nemyslíte ? Jeho psí oči mě dokaží rozněžnit a když v seriálu dělá ty svoje grimasy ,drzé a rejpavé poznámky ,jsem maximálně z jeho hraní pobavená a stále s úměvem na tváři ,sotva si jěště promítám minulou scénu :) .

Hugh Jackman

Je to velmi sexy a charizmatický herec ,který svým zjevem a takovým čím šarmem okouzlil né jednu ženu .

Líbí se mi s ním film Austrálie s Nicole Kidman ,kde hraje honáka a ta role mi přijde jako namíru pro něj .

A pak ve filmu také s ní takový ten hudební ....prostě ted si nemůžu vzpomenout na název ale od té doby je můj oblíbenec.:)