Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Půlnoc v Paříži

Půlnoc v Paříži (2011)

Jsem naprosto unešená! Allen se překonal a mohu právem a s klidem v duší říct, že Půlnoc v Paříži se stává jedním z mých oblíbených filmů:) Vynikající výprava.

Pokání

Pokání (2007)

Pro mě osobně bylo filmové i literární zpracování románu POKÁNÍ milým překvapením roku a možná že nejen to.. Patřím mezi velké fanoušky režiséra Joea Wrighta, Keira Knightley je skvělá herečka a má oblíbenkyně, Pohled na fešáka Jamese McAvaoye je více než příjemný, myšlenka filmu a promyšlený děj, prostředí gregoriánské Anglie, geniální kamera, střih a hudba tohoto filmu z něj činí pro mě jeden z nejlepší filmů, jaký jsem kdy měla možnost shlédnout.

Hříšný tanec

Hříšný tanec (1987)

I přes nízký rozpočet se tento film stal legendárním a totálním fenoménem. Pokaždé,když si film pustím,zapůsobí na mě romantický příběh téměř okamžitě. Roztomilé dialogy ("Baby nebude sedět v koutě"),pohled na mladého Swayzeho a jeho taneční um a na křehkou Jennifer Grey zapůsobí snad na každého diváka. Taková milá pohádka pro dospělé:)

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Dokonalá zápetka přesně vystihující tuto dobu.. Tomuhle filmu nemám absolutně co vytknout, celých 146 minut jsem se nemohla odtrhnout. + Perfektní herecké výkony! Ach!