Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (11)

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Po 4. díle: Nechtěl jsem se vůbec vyjadřovat, ale jak tenhle počin může proboha někdo přirovnávat k LOST? Seriously!? Dočetl jsem se tady dokonce, že tohle snad má potenciál LOST překonat. Pro mě osobně znamenaly kultovní LOST seriálovou revoluci. Nemohl jsem se dočkat dalšího dílu. Tady je to spíš tak, že každému dalšímu dílu dávám šanci, jestli se to nezlepší. Bohužel se pak při sledování akorát ptám, proč na to sakra čumím. Bez špetky invence, originality. Přesně, jak psal MrFarmer, ultramegaKLIŠOIDNÍ. 90 % zápletek hodnotím takto: "Koho to sakra zajímá?"

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Pro fanoušky Setha Rogena, komediální stránky Jamese Franca, a samozřejmě Hermiony je to lahůdka. Bavil jsem se jako děcko. (Kdo si ještě všiml, jak moc si Seth Rogen užil větu: "We`re in the force field"?)

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Zatím jsem sjel 11 epizod. Postavy a vztahy většinou trapas a nuda - nepovedená napodobenina BSG. Ale jakmile se konečně děje něco sci-fi, tak jsou to pro mě naprosto lahůdkové záležitosti (při sledování 11 epizody jsem slintal blahem), kvůli nimž má cenu se na seriál koukat.

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

I`m Chucked. Seriál, který si mě získal. Jeffster rocks !!!!

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

78%, for real? snad sranda ne? Není to zombie-survival. Rekl bych ze hrdinové přežívají celkem bez problémů. Seriál je ale především o postavách. LOL. 90% děje je vyplněno rozhovory. Neskutečně prázdné rozhovory o hovnech. "Hovno?" "Hovno." "Patos." "Hovno Hovno?" "Hovno!" Některé postavy jsou tak otřesně napsané, že to člověka rozčiluje. TOP nejhorších postav vede jednoznačně nezávislá drsňačka Andrea. TOP konverzace pak je, když Lori chce, aby jí Rick vysvětlil, proč by měl jejich syn přežít a přemlouvá ho, aby ho nechali umřít. Občas se vyskytne akce, ze které by se dalo dost vytěžit, ale většinou z toho nic není. Dvě hvězdy si to ale za ty kvalitnější části zaslouží. Ty jsou ale jen výjimkou ve standardu tohoto seriálu.

plakát

LazyTown (2004) (seriál) 

... aneb někdo mi dal do piti LSD, protože to, co jsem viděl, nemohlo být skutečné

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) odpad!

... hnus velebnosti. Ačkoliv jsem členek fanklubu ňader, koz, dudů/dud ?, měchů, vemen, cecků, melounů ... a obecně svlečených žen, tak jejich hojná přítomnost v tomto filmu neodpoutala moji pozornost od toho jaká to byla trapárna. Ostuda pro původní AmericanPie trilogii

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Nevím, co tohle dílo vůbec dělá na csFILMOVÉd. Každopádně pokud při tom nejste úplně zfetovaní, tak se na to ani nedívejte, jen vás to nasere.

plakát

Skafandr a motýl (2007) odpad!

Jsem jen ubohý prosťáček a necítím se hoden hodnotit hvězdičkami tento "umělecký" skvost. Když dělám tohle " " , nevím ani, co to znamená. "Omlouvám se" ... Hodnotit nebudu, přesto pro podobné ignoranty jako jsem já pokládám za povinnost označit svůj komentář odpadem jako varování.

plakát

Král Škorpión (2002) 

Můj nejoblíbenější fantasy film. A to především díky Dwaynu "The Rock" Johnsonovi. Ty je ho držky a vtípky posouvají film úplně jinde. Právě díky němu neberu tento film vážně, ale spíše jako, ne vyloženě komedii, ale hodně sympatický film. Pro mě vynikající filmová zábava.