Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Chuck
Chuck

Akční / Komedie / Drama
USA, 2007, 40x43 min

Režie:  McG, David Solomon, Robert Duncan McNeill, Jason Ensler, Allan Kroeker, Patrick R. Norris, Allison Liddi, Fred Toye, Jeffrey G. Hunt, Norman Buckley, Jay Chandrasekhar
Hrají: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Vik Sahay, Bonita Friedericy, Wendy Makkena, Mini Anden, Julia Ling, Tony Todd, Matthew Bomer, C.S. Lee, Ryan McPartlin, Diana Gitelman, Rachel Bilson, Odessa Rae, Pavel Lychnikoff, Ivana Milicevic, Gwendoline Yeo, Jonathan Sadowski, Nicole Richie, Michael Clarke Duncan, Melinda Clarke, John Larroquette, Michael Weaver, Jordana Brewster, Dominic Monaghan, Tricia Helfer, Carl Lumbly, Bruce Boxleitner, Morgan Fairchild, Gary Cole, Michael Rooker, Lynn A. Henderson, Jenny McCarthy, Karina Michel, Arnold Vosloo, Noureen DeWulf, Chevy Chase, Scott Bakula, Scott Alan Smith, Sven Garrett, Kristin Kreuk, Brandon Routh, Robert Picardo, Mark Pellegrino, Angie Harmon, Mark Christopher Lawrence, Robert Patrick, Derek Graf, Vinnie Jones, Mark Sheppard, Udo Kier, Katrina Law, Johnny Messner, Linda Hamilton, Kelly Thiebaud

komentáře
ext.recenze
 zajímavosti
galerie
diskuze
 ve filmotéce
v bazaru

Obsah:

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů(tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle ... (zobrazit celý text)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Djkoma *****

Prakticky po dvou sezonách seriálu: Nejvyrovnanější komediálně akční seriál současnosti, plný geniálních vtípků, skvělých postav a přímočarých příběhů. Chuck je prostě neskutečně zábavný na všechny způsoby. Všechny drobnosti dnešního světa od počítačových a video her až po krásné ženy v jednom mixu. Však právě jako pobavení pro muže splňuje svůj účel Chuck nejlépe. V každém díle je minimálně pár drobností, které přinášejí úsměv filmovým maniakům stejně tak jako milovníkům krásných žen, kterých je tu opravdu hodně a střídají se jak na běžícím páse. Ta nejkrásnější však zůstává Yvonne Strahovski i přes své slabší herectví je nádherná tvářička, která s Adamem Bladwinem tvoří skvělý pár chránící klenot CIA. Druhá série krom mnoha žen a nových nápadů přinesla také velký pokrok v samotném příběhu okolo Intersectu a Fulcrumu. Pokud hledáte zábavný seriál, který si užijete i bez hromady skrytých významů nebo vtípků, Chuck je jediná volba v dnešní světě plném špionáže. Buy More, because you can! (Seriál viděn "celý")

profil / všechny komentáře uživatele Anthony ***

Hodnoceno po prvních pěti dílech první série, průměr - rozhodně mě to nezaujalo, abych tomu seriálu věnoval další pár hodin svého života.

profil / všechny komentáře uživatele AngelAngie **

Ono to asi hloupě vtipný být má, ale mě to nechytlo ani omylem. Bohužel mi tam ani nikdo nepřirost k srdci nebo nemá mé sympatie, bohužel.

profil / všechny komentáře uživatele Superpero ****

Doba uzrála na komediální seriál se čtyřicetiminutovou stopáží. Většinou to funguje a člověk se baví. Je to sranda, jsou tam pěkný baby a hraje tam řízná hudba. Zachary Levi je jako Chuck hodně dobrej a jediný co mi vadí je jeho komickej kamarád Morgan, nějak mi nepřijde vtipnej a dost ten seriál brzdí.

profil / všechny komentáře uživatele DaViD´82 ***

"Linux, PCs? We're, uh, we're Mac guys, Chuck. We're... We're ARTISTS." Běžný špionážně-akční seriál ve stylu Aliasu... Ultratajné nadnárodní agentury, zrada na zradu, krásné děvy, moderní technologie, akce "á la Bond", apod. Jinými slovy tuctové. Proč tomu tedy věnovat pozornost? Zkuste si představit týpka "od vedle" (popřípadě sebe sama :). Introvertní počítačový magor, trávící noc vysedáváním na diskuzních fórech, surfováním po pornostránkách a hraním videoher. Má práci v oboru, kterou však nesnáší, jednoho stejně "postiženého" kamaráda a samozřejmě žádný osobní život. Máte? Tak to už znáte Chucka Bartowskiho. No a teď ty dvě představy smíchejte a protřepejte. Pokud vám vyšel výsledný mix někde na pomezí prvního Shreka, tak máte celkem dobrou představu o tomto seriálu. Nebo ještě lépe - je to dosti podobné Dead Like Me, akorát v jiném prostředí a bez poučné roviny. Nestojí to na pohádkových klišé, ale na klasických špionážních schématech, do kterých vpustíte postavu, která se dle nich nechová. K samotnému spojení těchto dvou světů sice dojde poněkud lacině, ale zato účinně - místy. Tvůrci citují, odkazují a parodují kde co - někdy i vtipně. A nezůstávají jen u provařených Star Wars. Pokud se alespoň trochu orientuje ve vodách současné popkulturní scény, tak si Chucka užijete především v detailech. Je vidět, že tvůrci mají přehled i smysl pro humor někde ve stejném ranku jako Kevin Smith či Judd Apatow, až na to, že tady se mluví bez slovíčka na eF. Ona i akční složka je vyvedená a i vypadá patřičně drahá. A zápory? Zbytečně se tvůrci drží "při zdi" a také by neuškodilo vyrovnanější tempo. Doposavad jednotlivé epizody příjemně plynou, ale chybí tomu "šťáva". Není to však nijak hrozné a výsledný dojem to výrazněji nekazí, jen to zamrzí, jelikož takto se to drží pouze ve vodách mírné nadprůměrnosti a při troše nekorektnosti by to mělo ohromný potenciál. --- Pilot (1x01) : 3/5 "Don't puke on the C-4." Na rozjezd to není zlé, ale začátek je dosti utahaný. Opravdu zábavné je to až někdy od rande. Díl však spolehlivě drží nad vodou jednotlivosti jako závěrečná "Morricone" scéna, honička "Nerd Herd mobilem" či poučení jak také lze zneškodnit bombu. Typickým příkladem nenápadného stylu odkazů, kterých vás čekají tuny je parafráze na úvodní parkourovou honičku z francouzského Okrsku 13. Chuck Versus the Helicopter (1x02) : 3/5 "Do you have any Ramones?" Máte-li problém s NSA i CIA asi byste ho neřešili u rodinné večeře a rozhodně byste neřádili jako na koncertu Ramones. Inu, Chuck ano a navíc si zahraje jeden až moc reálný simulátor. Opět platí, že pár minut mohlo být vystřiženo, ale jinak pohoda. A dozvíte vládou ukrývanou pravdu o "losťáckém" letu Oceanic 815. Chuck Versus the Tango (1x03) : 3/5 Chuck je poprvé nasazen do akce a poněkud paradoxně je to ta slabší část děje. Mnohem lepší je ta z obchoďáku. Pomalu si říkám zda by se nevyplatilo udělat z Chucka klasický sitcom z IT oddělení velkého marketu pro davy. Chuck Versus the Wookiee (1x04) : 4/5 Aneb co se stalo v Praze? Zde platí přesný opak toho co jsem napsal o minulém dílu. Vtipné, akční, příjemně blbé a s řádnou dávkou nadsázky. Prostě Chuck. Chuck Versus the Sizzling Shrimp (1x05) : 3/5 Opět ucházející, opět s rodinným ponaučením na závěr, opět stejně bezpohlavní. Takové nic proti ničemu. S Chuckem končím, třeba se k němu někdy vrátím. Třeba.

profil / všechny komentáře uživatele hirnlego ****

Čak je hnusný otrapa a drtivá většina osazenstva jsou idioti na facku, ale za chlapáka Kejsyho chci mocinky moc dát 4*, už už je skoro dávám, uuuž... Takjo.

profil / všechny komentáře uživatele DaviD3141 *****

NAJpamätnejšie scény z Chucka, klikni tu. 90%

profil / všechny komentáře uživatele novoten *****

1. série - 90% - Musím se mu smát, musím mu fandit v akci a musím mu přát Sarah. Chuck je v lecčems totální nešika, ale nikdy nepřesáhne míru, při které bych zakroutil očima a přestal ho mít rád. Snad každou svojí vlastností, od záliby pro PC hry až po umění zaexperimentovat a udělat to nejšílenější právě v tu nejméně vhodnou chvíli, se mi dostával víc a víc pod kůži. Navíc celkový potenciál seriálu ještě slibuje mnohé. 2. série - 100% - Tohle není jenom o tom, že se objeví více krásných agentek, překvapivých menších rolí nebo popkulturních odkazů. Tohle je o tom, že Chuck+Sarah je dvojka, které fandím od začátku do konce, Chuck+Morgan je dvojka, jejíž přátelství mě nejednou až dojímá a Chuck+Casey je dvojka, jejíž každý dialog hlasitě rozesměje. Navíc epizodní zápletky se stávají až exoticky zajímavými a hlavně: Posledních pět šest dílů je tak dokonalou akčně dobrodružnou jízdou, že se dech tají ještě dlouho po zhlédnutí. Chuck už zkrátka dávno není super jednohubka, ale regulérní bomba. 3. série - 100% - Akci má originální, v humoru snadno překonává i sitcomy a ve vztahově-rodinných linkách stále vidím Schwartzův rukopis toho lepšího z O.C. Chuck zkrátka zůstává na vrcholu všech přítomných žánrů. Znovu přibylo dlouhotrvajících linek, kde si každá hlavní postava přijde na výraznější prostor a ty vedlejší potěší díky známějším tvářím (Daniel Shaw je fascinující každou svojí scénou). Stále žasnu: nad tím, že má Zachary Levi stále nové grimasy, mise stále rafinovanější pointy, ale hlavně, že laťka jde posouvat stále výš.

profil / všechny komentáře uživatele M.a.t.t. *****

Carmichael. Charles Carmichael. Chuck Bartowski je celkom obyčajný chlapík s menom rovnako fádnym ako je jeho život pozostávajúci hlavne z práce v Buy More. Keď sa mu však jedného dňa dostane do hlavy databáza Intersectu, razom sa stáva jedným z najvačších vládnych tajomstiev. Chtiac-nechtiac musí pomaly prenikať do sveta tajných agentov a špionáží, lenže navonok musí byť všetko po starom. S jedinou výnimkou: kvôli ochrane sú mu vládou pridelení dvaja agenti, jeden ako spolupracovník v obchode a s jedným, respektive jednou má predstierať vážny vzťah. Ale skutočne len predstierať? Chuck je veľmi odvážny počin, ktorý v jednej chvíli dokáže spadnúť do osídiel klišé špionážnych filmov, aby z nich o niečo neskôr elegantne vykľučkoval. A práve obrovský nadhľad z neho robí niečo čo stojí za divákovu pozornosť a je len dobre, že si to uvedomili aj jeho tvorcovia. Rozhodne nejde o seriálový priemer, od počiatočného hoci zábavného stereotypu časom urazí istý kus cesty, na moje potešenie sa viac pracuje s postavami a celkovo sa smer ktorým sa uberá dá označiť za nanajvýš sympatický. Za to rozhodne palec nahor. Medzi klasickými 40-minútovými seriálmi veľmi príjemná záležitosť, ktorá pobaví lepšie ako niektoré sitcomy a jedna z mojich srdcoviek.

profil / všechny komentáře uživatele Rex Mundi ***

Sem-tam srandovné výroky geekov pripomínajúce IT Crowd, veselé vedľajšie postavy, sem-tam vydarený situačný humor, ale pre mňa väčšinou len príliš oddychový, stereotypný guláš pomiešaný z ošúchaných motívov - outsider a navyše nemehlo príde omylom k superschopnostiam, nájdu ho tí dobrí a pridelia mu sexi parťáčku, schopného kontrolóra a musí viesť dvojitý život... Veľmi rýchlo ma to omrzelo. Pri dnešnom výbere seriálov obyčajný priemer.

profil / všechny komentáře uživatele arachneuss ***

Po první sérii silnější nadprůměr. Dokud se na obrazovce mlátí mezi sebou dvě nádherný baby, Yvonne chodí jen ve spodním a agent Casey vyhrožuje každému v okolí brzkou smrtí, tak je všechno v pohodě a sledování si užívám. Pak ale přijde na rodinné chvilky plné životních mouder a to už není můj šálek kávy, pokud vezmu v potaz, že se jedná o seriál vznikajíc pod záštitou akčního mága McG. Uvidíme po druhé řadě.

profil / všechny komentáře uživatele lesumir **

Alias striknuej s jakymkoliv striknutym prumernym sitcomem plus hlavni hrdina, neslany a nemastny na pul nouma, na pul narcis. Fakt solidni prumer, ale i silna nuda obcas. __ Tajne informace s ejen tak nahrajou do mozku? WTF? WTF? WTF?

profil / všechny komentáře uživatele petaspur ****

Agentka CIA Sarah Walkerová se pokouší zvýšit počet amerických otylých bumbrlíčků prodejem smažených chuťovek ve fast foodu. Agent NSA John Casey zase o kousek dál prodává elektroniku. Pohledy Johna a Sarah se neustále střetávají na bodě jejich společného zájmu. Tím je nevýrazný opravář elektronických přístrojů Chuck, jehož mozek se bez svého přičinění stal majitelem informací tajných služeb. Jestliže se Chuck nechce stát pokusným králíkem ve vládním podzemí, tak bude muset rodině brzy představit svou novou dívku Sarah a občas pozvat na oběd kamaráda z práce Johna. Když se do takto navozeného konceptu zamotají světoví zloduši, dámy s kolty v podvazcích, šílení kolegové z práce nebo mozkovou kapacitu nepříliš využívající kamarád Morgan, tak je o příjemnou zábavu postaráno.

profil / všechny komentáře uživatele formelin ****

Skvělý! trochu soupeř Smithova seriálu "Reaper" (2007), ale zatím o něco lepší.. •• •• S1 3/?13 •• pondělky (odvysíláno 1x8) příště 19.11 1x9 ..the Imported Hard Salami •• 26.11 1x10 ..the Nemesis •• 3.12 1x11 ..the Crown Vic (konec??)

Hodnocení uživatelů:
všechna hodnocení
(2969)

Sdílet na TwitteruSdílet na GoogleSdílet na Facebooku

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah
Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. / Doporučujeme: plastová okna, nabídka práce