Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Obsahy (10)

Sex-shop

Sex-shop (1972)

Claude (Claude Berri) je knihkupec, který má finanční problémy. Na radu svého přítele převede svůj obchod na sex-shop. Obchod prosperuje díky sexuálnímu osvobození počátkem sedmdesátých let. A právě během své profesní činnosti Claude potkává perverzního zubaře Luciena (Jean-Pierre Marielle)...

Alžír

Alžír (1938)

Pepe Le Moko (Charles Boyer) je notoricky známý zloděj, který po své poslední velké loupeži uteče z Francie do Alžíru. Tam se stává vůdcem pevnosti Casbah. Francouzští úředníci přijíždějí do Alžíru a trvají na vydání Pepeho. Ten se mezitím střetává s místními detektivy v čele s inspektorem Slimanim (Joseph Calleia). Začíná se ve své pevnosti cítit jako ve vězení. Což mu nikterak nepřidává na pocitu ze setkání s krásnou Gaby (Hedy Lamarr), která je v Alžíru na návštěvě. Jeho láska ke Gaby však brzy vzbudí žárlivost v Ines (Sigrid Gurie) alžírské milenky Pepeho.

Les Hommes ne pensent qu'à ça

Les Hommes ne pensent qu'à ça (1954)

Alfred (Jean Bellanger) je plachý a nešikovný a neodvažuje se přiznat Nicole (Catherine Erard), že ji miluje. Objeví se Don Juan (Jean-Marie Amato), který začne Alfreda intenzivně zasvěcovat do tajů lásky. Alfred se rychle učí a jednoho dne svede ruskou hraběnku (Louisa Colpeyn). Její žárlivý španělský manžel Célosso (Louis de Funès) se to dozví a následuje zběsilá honička. Nakonec se Alfred díky Don Juanovi odváží dát první polibek své vyvolené Nicole.

Prožít si své peklo

Prožít si své peklo (1977)

Malá Laurence (Leila Fréchet) byla unesena. Její matka Madeleine (Annie Girardot), dělá vše proto, aby získala svou malou dcerku zpět. Konfrontuje rodinu, tisk, policii, přináší dokonce i výkupné, ale marně. Cílem únosu malé Laurence je pomsta Madeleine. Únosce chce, aby trpěla a cítila nepopsatelnou bolest.

Bar s telefonem

Bar s telefonem (1980)

Ambiciózní gangster začne válku gangů, za účelem odstranění veškeré konkurence v krutém světě podsvětí.

Řidičský průkaz

Řidičský průkaz (1974)

Michael (Louis Velle) vede spokojený život se svou ženou (Pascale Roberts) a dvěma dětmi. Žijí na předměstí Maule. Ovšem propagace jeho práce vyžaduje, aby si udělal řidičský průkaz a přestěhoval se do Paříže. Tam začne podvádět svou ženu s milenkou Nathalie (Sandra Julien).

Expendables: Postradatelní 3

Expendables: Postradatelní 3 (2014)

Expendables 3 je pokračováním úspěšných dvou předchozích filmů Expendables (2010) a Expendables 2 (2012). Tentokrát se režie ujal Patrick Hughes, o scénář se postarali Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, a Sylvester Stallone. Příběh sleduje skupinu žoldáků známých jako "The Expendables", která se dostane do konfliktu s nemilosrdným obchodníkem se zbraněmi Conradem Stonebanksem (Mel Gibson), spoluzakladatelem "Expendables ", který byl zároveň určen k zničení týmu.

Russkaja ruletka

Russkaja ruletka (1990)

Zločinecké melodrama. Stas a Xenia skotačí po celé zemi a živí se kdejakou loupeží. Unaveni dobrodružstvím pobudou nějaký čas v jedné obci, a tady se stává tragédie. Dítě náhodně zabil kulkou opilý soused. Stas se rozhodne vyzvednout svou dceru z dětského domova, ale policie už jim je v patách.

Angela

Angela (1978)

Prostitutka Angela (Sophia Loren) se rozhodne stát se servírkou po tom, co otěhotní s Benem Kincaidem (John Vernon) a potřebuje jistější zaměstnání k tomu, aby zabezpečila své dítě. Když se Ben vrátí z korejské války, nevěří, že Angelin chlapeček je jeho. Začne pracovat pro svého bývalého šéfa mafie Hogana (John Huston), od kterého dostane za úkol unést ono dítě. Jenže Angela o všem informuje policii. Ben je chycen a jde do vězení na více než dvě desetiletí. Když se konečně dostane ven, jeho jediným cílem je pomsta. Mezitím Angela pracuje v elegantní restauraci, kde se zamiluje do pohledného mladého Jeana Labrecqua (Steve Railsbacka), který dodává maso do kuchyně, aniž by oba tušili, že jde o matku a syna.

Aida

Aida (1953)

Aida - Opera, o které si skladatel Giuseppe Verdi myslel, že je jeho poslední. Byl si jistý, že po Aidě už nemá co nabídnout, ale nestalo se tak. Muselo uplynout ještě několik let, aby zkomponoval další dva operní skvosty, a to opery Otello a Falstaff. Ve filmové verzi opery Aida z roku 1953 se přeneseme do horkého Egypta a prožijeme romantický příběh oddané lásky egyptského vojevůdce Radamese a etiopské otrokyně Aidy ve špičkovém hereckém a pěveckém obsazení.

Reklama