foto

Claude Berri

  • nar. 1.7.1934
    Paříž, Francie
  • zem. 12.1.2009 (74 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Un moment d'égarement - původní scénář
2007 Prostě spolu
2002 Posluhovačka
1993 Germinal
1986 Jean od Floretty
1984 Za to může Rio - původní scénář
1983 Ahoj, tajtrlíku!
1977 Un moment d'égarement
1975 Mâle du siècle, Le

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace