foto

Claude Berri

  • nar. 1.7.1934
    Paříž, Francie
  • zem. 12.1.2009 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Un moment d'égarement - původní scénář
2007 Prostě spolu
2002 Posluhovačka
1993 Germinal
1986 Jean od Floretty
1984 Za to může Rio - původní scénář
1983 Ahoj, tajtrlíku!
1977 Un moment d'égarement
1975 Mâle du siècle, Le
1970 Le Pistonné

Host

TV pořady

2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce