Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Když koukám na Peaky Blinders tak se cejtim nejvic cool frajer na svete. Mate to taky tak ? Bombova atmosfera industrialniho Birminghamu a povalecny naladicky. Charisma Cilliana Murphyo. Vsechno to do sebe zapada 10/10

Temný případ

Temný případ (2014)

Ponurý jako samo peklo.... Napínavý že musíte zkouknout všechny díly najednou a navíc nepřekonatelnej McConaughey

Úlovek

Úlovek (2009)

Za todle by mel dostat zkurvenyho Oscara ! Nejlepsi výkon ze vsech co kdy Tom Hardy predvedl . Jednim dechem excelentni ! 5 *****

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Serial ktery ovlinil moje chovaní a humor . Serial natolik brilanti ze clovek se na nej muze koukat porad dokola a dokola ze vas neomrzi. Vsem doporucuji protoze takovyhle serial uz dneska neni. Jeden z nejlepšich serialu vubec .

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Nevim jak ostatním ale muj nazor je je jasnej , tenhle serial ma koule ! Jednou sem kvuli tomu musel jit ve 4 rano spat , protoze me to tak chytlo ze kdyz se neco staol hlavni postave tak sem se musel koukat dal a bylo mi jendo kolik hodin je ale musel sem vedet jak to dopadne.

Californication

Californication (2007)

Kdyz v intru pilotního dílu jeptiška vykouří Hanka Moodyho , situace ukazuje v jakém duchu bude célý serial , nepřekonatelný David Duchovny v roli Hanka Moodyho je tak úžasný že mu věřím všechno co řekne, bezkonkurenční sarkastický humor , výborné hlášky , výborný příběh o hromádce neštěstí co si umí ve vteříne dokonale posrat celý život. Zasluhuje si plný počet *****.

Četa v akci

Četa v akci (1987)

Naprosto úchvatná podívaná , jeden z nejlpších válečných seriálu. Každý díl nemá chybu , páni režiséři moc dobře do valky ve Vietnamu vsunuli klasicky problematiky 60 let , a to zabiti Luthera Kinga a Kennedyho , rasizmus , drogy a hlavne neúcta k vojákům bojujích za svojí vlast ve Vietnamu ... Výborné herecké obsazení. Když už máte pocit že to psychicky neunesete tak to někdo odlehčí vtipem.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nekončící serial s klasickou americkou rodinou typu hloupej táta , ustaraná máma , kluk rošťák , holka šprtka a batole . Největší úžas u mě serial sklízý tím že v americe jede uz 23 serie a od roku 1989 kdy se Simpsonovi zacali vysilat neprestali byt vtipny , co dil to 20minut nonstop smichu.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Zábavná, dramaticka ba i vtipná podívaná, bohuzel s rostoucim poctem epizod a serii sla kvalita do hajzlu.

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepsi a nejuspesnejsi sitcom vsech dob.