Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Diktátor (2012) 

Bylo to zábavné, dlouho jsem neměl tolik výtlemů během jednoho filmu. Akorát děj mi přišel takovej trošku slabší ..a hlavně mi přišlo, že tenhle film by měl projít ještě nějakým prostříháním, vtipná byla sotva půlka vtipů a +/- 1/5 byla celkem trapná. Asi 2-3x to bylo fakt nechutné (viz scéna s porodem nebo s tou holkou na střeše..) ale v konkurenci ostatních komedií tenhle film rozhodně obstál. Taky mě s*alo, že české titulky několikrát byly o něčem jiném než co postavy řikaly anglicky..ale asi bych měl být rád, že se to někdo nepokusil nadabovat, protože to by byla tragédie. Takže shrnuto a podtrženo: super film u kterého se lidi s poněkud..zvláštním...smyslem pro humor dost zasmějou. Ale dovedu si taky představit dost lidí (hlavně těch starších) co nad tim budou jenom kroutit hlavou..

plakát

Golet v údolí (1995) 

Nudný film podle nudné knížky. 3 hvězdičky za pěkné přiblížení židovských zvyků (někoho to třeba i zajímá) a dobré herecké výkony. (Také doporučuji pro ty, kteří jsou líní číst knížku jako povinnou četbu. Samozřejmě v kombinaci s texty na internetu, není to až tak přesné...)

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Každý, kdo tenhle film nazve nesmysluplným, nekomplexním a tak dále, je prostě idiot co to nepobral.. Ten film ani neměl nikomu naservírovat moudrosti, měl ho donutit přemýšlet. Bohužel k tomu musí mít ten člověk mozek...takže úspěch u všech ani mít nemůže. Perfektní film, který mě ovlivnil tak, jako málo filmů. O tom, že Jared Leto je skvělý herec ani není třeba mluvi.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Tenhle film osloví převážně lidi s mozkem v hlavě. Mně se moc líbil... :) I bez drahých efektů se dá udělat výborné scifi.. Mám rád filmy, které mě nutí ještě dlouho o nich přemýšlet. Tohle je určitě jeden z nich..

plakát

Bite Me (2010) (seriál) 

Originální, vtipné..prostě super! :)

plakát

Vesmír (2007) (seriál) 

Efekty nic moc. Odbornost nulová. Prostě dokument pro lidi, kteří o fyzice a vesmíru jako takovém neví vůbec nic.. Na druhou stranu pro lidi, kteří o tohle téma mají zájem a přitom nemají ani základní znalosti z této oblasti ( tyhle dvě věci se poměrně vylučují ale podle hodnocení těchto lidí asi bude dost.. ) to není až tak špatné. Hlavně Michio Kaku to táhne nahoru. Ale stejnak bych tam ocenil trošku té fyziky.. x) 3 hvězdičky (Kdyby tam nebyl Kaku tak asi jdu na dvě.. )

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Takové fantasy pro dospěláky no... :) Hra o trůny je perfektně napsaná a na realizaci se podílejí schopní lidé, navíc má obrovský rozpočet. Ani to nemohlo dopadnout jinak než takto. Jediné mínus je český dabing, když jsem ho slyšel tak jsem se zděsil. Upřímnou soustrast těm, kdo neumí anglicky.. A také by mohli ubrat na scénách se sexem, občas mi přijde, že se dívam spíš na porno ....

plakát

Noc oživlých mrtvol (1968) 

Po filmech jako Úsvit Mrtvých nebo 28 dní poté už musím ubrat hvězdičku, ale na rok 1968 fakt bomba.. velmi milé překvapení.. :)

plakát

Avengers (2012) 

Dobrý film, pěkné efekty a chvílemi dost vtipné. První film po docela dlouhé době na který jsem šel do kina a výborně jsem se bavil ! :)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

1. Série - awesome 2. Série - telenovela z prosředí zombie apokalypsy... až na několik málo ucházejících scén... Doufám, že třetí série se vrátí zpět na úroveň první, jinak asi ani nemá cenu se na to dívat..