Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Jetelín (2016) (seriál) 

Muj první odpad... opravdu síla...

plakát

Deadpool (2016) 

Už si ani nevzpomínám, kdy jsem se v kině takhle nasmál Nejsem žádný zatvrzelý fanoušek Marvelu, ale Deadpool se rozhodně bude objednávat na BD. Herecké výkony na úrovni, vtipy ještě na vyšší. Kdo váhá, zda se stavit v kině, už nemusí. Běžte do toho!!

plakát

Cesta z města (2000) 

Jelikož jsem ajťák, tak jsem se do filmu celkem položil, koukám na něj od mala, relativně často a rád. Občas je prostě potřeba vypnout.

plakát

Den poté (2004) 

Proč ne, když člověk přehlédne scénu s vlky, jde o pěkný snímek. Nová doba ledová je téma, o kterém se několik let mluví, doufám ale, že se ji nedočkám. 60%

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Jo, proč ne. I když jde o pokračování, vůbec nevadilo, že jsem první díl neviděl. Chtěl bych napsat, že jde o klasickou americkou komedii, ale světe div se, komedie vzešla z království paní Merklové... Hláška, dříve jsme byli nacisti mě dostala, nebo šokovala? Není to věc, na kterou se podíváte za týden znovu, ale jednou za rok neuškodí. Viděl v kině. 75%.

plakát

Přístav (2015) (seriál) 

Ultra giga mega sračka...

plakát

Jurský svět (2015) 

Jako fanoušek celé trilogie jsem měl po shlédnutí trailerů celkem strach, jak dopadne pokračování mé oblíbené série. Po shlédnutí tohoto famózního Blockbusteru mi spadl velký kámen ze srdce. Vrácení se na Isla Nublar pro mne byl jedním z největších filmových zážitků vůbec. Sen Johna Hammonda pokračuje v podání kvalitních herců (většinou). Příběh pěkně odsýpá. Doufám, že odlet z Henryho z ostrova s embrii naznačuje pokračování série. Viděl v kině - 90%.

plakát

V hlavě (2015) 

Už podle traileru bylo jasné, že toto bude animák roku! Přítomnost mnoha dětí v sále je u animáků prostě super, člověk se musí pořád smát. Několikrát jsem si říkal, že se společnosti Pixar opravdu podařilo zjistit, co se nám v té naši hlavě vlastně děje. Nápad s myšlenkami, ať těch klíčových, dlouhodobých, nebo měnících se z radostných na smutné, musel dostat nejen mě. Animáky od Pixaru vždy patřily, co se příběhu a grafiky týče k naprosté špičce, a tento nebyl výjimkou. Na film se rozhodně znovu rád podívám jako na oddychovku i kvalitní snímek. Viděl v kině 9.8.15 - 90%.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Marně hledám v pravé části obrazovky odkaz na podobné filmy, tento mne opravdu dostal. Filmů o vaření je jako šafránu, a tento rozhodnopádně musí patřit k těm (Nej)lepším. Opravdu obdivuji Jona Favreaua, že takto kvalitní snímek dokázal zrežírovat, napsat k němu scénář, a ještě zahrát perfektní hlavní roli. Film je velmi úspěšnou reklamou na Twitter, a ani já jsem neodolal, a ihned po shlédnutí jsem si App stáhnul. Tento film je pěkně odpočinkový a nemám problém se na něj za týden podívat znovu. 90%.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Herecké obsazení mne u tohoto filmu nemohlo ani zklamat, a nezklamalo. Býval bych dal hvězdičky 4, ale demence hrdiny v Toyotě nezná mezí, když si celou cestu na Slovensko nevšimne, že ho sledují jeho kolegové v nejnápadnějším autě, jaké si jde představit. Každopádně jeden z lepších českých filmu roku 2014. Viděl v kině 21.01.2015