Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (423)

plakát

Skoro normální rodina (2023) (seriál) 

U prvního dílu jsem byla rozpačitá, hlavní dívčina není moc sympatická, z rodičů rozpaky, ale ve druhé polovině se seriál pořádně rozjel. Spokojenost.

plakát

Sny o toulavých kočkách (2021) 

Tvorbu Petra Síse mám moc ráda a myslím, že spolupráce s bratrem Davidem se na tomto dokumentu moc povedla. Je fajn, že se bratři takto pěkně spojili. Petr je studnice nápadů a neutuchající fantazie, moc si ho vážím za tvorbu pro děti a jeho široký talent. Trochu jsem se obávala, že bude dokument moc dlouhý, ale byl plný zajímavostí a protkaný i vtipnou animací, takže utekl jako voda.

plakát

Odsouzená - Série 1 (2021) (série) 

Polákům se opět zadařilo. I když brzy zjistíte, kdo je největší padouch, v ženské věznici probíhají silná dramata všeho druhu. Napětí je velké, protože boj vězněné soudkyně za spravedlnost a život její dcery v prostředí, které sdílí i s odsouzenými jejím rozhodnutím, je neutuchající. Musím vypíchnout skvělé herecké výkony v ženské věznici, dále postavu pátrajícího policisty a bývalého švagra, věčně opilého advokáta, soudkyně Mazurové. První série zůstává otevřená a už je kvidění na HBO MAX!

plakát

Robbie Williams (2023) (seriál) 

Nejsem skalním fanouškem Robbieho, přesto mě tenhle dokument vtáhl naplno. Je to jeho velmi otevřená, autentická zpověď, plná úspěchů, ale také úzkostí, depresí a závislostí. Totální akční jízda bez zbytečných mluvících hlav, vytvořená natočenými materiály od Robbieho 16 let. Naštěstí chlapec díky svým blízkým nedopadl jako Amy aj.

plakát

Bohumil Kubišta (2023) (TV film) 

Celý těžký život a dílo houževnatého a nadaného pana Kubišty v kostce. Výborný dokument, vše podstatné jsme se dozvěděli. Navíc bohatá ukázka děl a archivních materiálů. Žádné zbytečnosti, které by diváka nudily. Dokumenty pana Kisila mne už delší dobu hodně baví.

plakát

Asteroid City (2023) 

Tentokrát jsem již podle odezvy nečekala žádné zázraky. Wes je můj oblíbenec, ale musím říci, že tento film opravdu nepatří mezi ty jeho nejlepší. Bohužel forma zvítězila nad obsahem až moc a ani herecké hvězdy to nezachránily. Divadelní pojetí bylo opravdu hodně silné. Různé vtípky byly zavaleny velkou spoustou slov...U mne tedy lepší průměr.

plakát

Muzikantky - Svérázné (2023) (epizoda) 

Myslela jsem si, že uvidím více jejich tvorby. Na krátkou stopáž je tam až moc mluvení.

plakát

Oktopus - Žihadla (2023) (epizoda) 

Může mi někdo vysvětlit, proč tam byly ty záběry pálení rakve s nebožtíkem z krematoria? Jako aby to bylo víc dramatický, když téměř od začátku znáte pachatele? Ach jo :/ Hodně slabý díl. Hanzlíkovi tu postavu navíc vůbec nevěřím.

plakát

Směšný pán (1969) 

Co pamatuji, byl to velmi pěkný, pro mne nostalgický film, tak jak to pan Kachyňa uměl. Určitě jsem ho již hodnotila, ale bohužel jsem teď zjistila, že (ne poprvé) mé hodnocení zmizelo ve zdejší černé díře :/ Vím, že se s tím tady potýká více uživatelů...