Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Plachta znovu ve hře! V domově důchodců si vymyslí případ a hned se pustí do vyšetřování. Teprve když sám málem přijde o život, začnou ho Fáberová s Dítětem brát vážně. (Česká televize)

Recenze (31)

a-ja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemysl Bureš byl tentokrát nejen blbě obarvenej, ale i prkenně hrál. Hanzlík už je taky spíš neherec. Postupy v případu naprosto absurdní a nereálný. Takže plusy tohohle dílu jsou jen Tomáš Karger a krásně nasnímaný podzimní Mácháč (ten podzim je tam tak jasný, že bylo úplně zbytečný snažit se o zdání léta, ve kterém se to mělo odehrávat, chjo)... ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O jednoho Barese lepsi nez minule. Jako zapletka ma pointu, to zase ne, ze by nemela. Ale nejak dohromady to neladi. Uz i ta hudba pusobi rusive. Za skoro kazdou scenou jde citit umorny pot scenaristy. Mozna to jde na vrub prace rezisera, ejhle, to je ten samej clovek. Jako uspavacka hadu dobrej, ale od kriminalky na CT bych cekal vice. Latka z 1 oddeleni, 90tek ci dokonce z Docenta cni vysoko nad temito vyskarskymi pokusy. 4/10. ()

Reklama

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy budete taky stara Faberova! letni pribeh z doby kdy se barvej stromy, letni pribeh na vode se toci v lete viz. aliby na vode. Tohle vrha takovej divnej stin. Obcasne art vsuvky jsou spise vtipne. Hanzlik se plouzi a necha vozit retro sanitkou. Bares vypada pred 12 lety hure nez ted...dite tam skoro neni a kemp je takovej kem a co budeme delat? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krobot a Šoposká vyšetřují vraždu na Mácháči a jakože v létě, ikdyž při bližším pohledu je vidět, že to léto je jen tím přesvětlením a že sehnali otužilé komparzisty. Ovšem to nemění nic na tom, že to je nejlepší díl, protože tomu herecky šéfuje Hanzlík. Samotné vyšetřování případu není žádná hitparáda, ale všechno ostatní funguje už dobře. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlas s heliantem a vlastně i rakytníkem. Mácháč od dětství miluju, takže ho dobře znám a ke story, která zase tak vzrušující nebyla jsem si mohl užít i identifikaci míst (dělilo se to rovnoměrně mezi doksanskou pláž a Staré Splavy (hotel na pláži - bývalé šatny...) a i když mi připadal Bareš přestárlý na to, aby hrál policajta a Hanzlík je taky dílo, potěšila mě Marika, vypadala opravdu dobře. Obdivoval jsem ji, jak se vrhla do už asi dost studené vody a litoval jsme kompars (slečny) v bikinách. Jejich nenucený pohyb na pláži i na šlapadle byl výkon docela na úrovni. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se objeví vzácná tříkolová ČZ 175 typ 505 Rikša z 60. let 20. století. (sator)
  • Většina děje se odehrává kolem Máchova jezera. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama