Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tenhle seriál buď nesnášíš, nebo miluješ :) Kterákoliv epizoda mě dostane ze špatné nálady. Přiznám, že mi to sledovat doporučila dcera a první 3 epizody jsem kroutila hlavou a říkala si, že se nejspíš zbláznila a ono ejhle najednou jsem netrpělivě čekala na další DVD a už jsem v tom jela :)) Pokud uvěříte, že celkem divné první epizody jsou naopak hrozně důležité tak se už od toho neodtrhnete. Ovšem po čase dotočené díly ,, Zpět na zemi.. jsou už fakt kravina

Frasier

Frasier (1993)

Lepší seriál, kde jsem se nasmála jsem prostě neviděla :))) chci ještě

Dexter

Dexter (2006)

Chjo říkala jsem si už žádný seriál a zase v tom lítám :)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Z plného počtu jsem musela odebrat jednu hvězdu. Dlouho ocekávaná 8.serie je už trapná a nestála za nic. Jako by došel humor a dech. Myslím, že to mělo skončit 7.sérií.

Torchwood

Torchwood (2006)

Po první serii jednoznačně spokojenost, uvidíme co bude dál :)

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Tak moc velká spokojenost a od 5.serie je to už na 5 hvězd. Zvedli laťku trochu výš a je to čím dál lepší :)

Lovci zločinců

Lovci zločinců (2011)

Za mě velká spokojenost. Nechápu, proč se spoustě lidí tady nelíbí John-co by jste chtěli za hlášky od zlomeného člověka? Naopak-hrál to úžasně a vlastně všichni -věřila jsem jim, že jsou parta. Jen snad lidé se opravdu tolik nemění a z padoucha svatoušek asi nebude. Pár věcí mě tam rozčilovalo svou nemožností, ale pak jsem si řekla, no a co, stejně se těším na další díl :)

Panství Downton

Panství Downton (2010)

Moc pěkný seriál s jedinou výhradou-mohli vynechat Batesovi, kteří mě oba příšerně vytáčeli svými zmučenými ksichty :( a nepravděpodobnými osudy.