Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Po všech těch špatných recenzích jsem toho moc nečekal. Byl jsem ale příjemně překvapen. Není to sice film, který bych si pustil znova, ale stojí za to ho vidět. Navíc Adam Sandler hraje retarda celkem přesvědčivě. Je to dost stupidní a hodně klišovité (třeba ten konec), ale budu věřit tomu, že je to součást komedie. Za mě určitě lepší než Vražda na jachtě. A Shaq O'Neal byl boží. 6/10. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak tragický film (žánr komedie je urážka to snad i český Panic je nanic je vtipnější než tohle) , že sám nevím jestli mě je líto více mě, že se na takové sračky dívám nebo těch lidí co jsou pod tím podepsaní. Prostě je to o tom , že maník je divný a všeci si z něho dělají prdel a dělají mu naschvály a někdo se jim rozhodne pomstít. Počet vtipných scén a hlášek bych spočítal na prstech jedné ruky naopak trapnost by se dala počítat v řádech stovek nebudeme ochuzeni ani o blití. Ta jedna hvězda je za ty 4 kostýmy Harley Quinn a postavu té Karkulky (jediná tam působí přirozeně a nepitvoří se) jinak tam není co ocenit. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veeeľmi slabučké tri hviezdy, ktoré dávam primárne kvôli zástupu známych tvárii, dokonca sa v jednom filme objavil nielen Sandler ale aj Stiller, čo je unikát asi. Na druhú stranu, kde sú tie skvelé časy, keď Sandler točil pecky ako Dospelákov a podobne. Ja by som si to dal. Buď nech točí krimi drámy, to mu ide, alebo nech sa vráti ku klasickým komédiám a skúsi prevetrať zažité značky. Dospelákov 3 by som si veru dal kedykoľvek. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla šílenost, které jsou schopni natočit fakt jenom Amíci. Ani nevím, proč jsem si to pustila, pravděpodobně jsem jednou chtěla dát šanci očividnému fiasku, ale trailer mě nějak lákal svojí čistě halloweenskou atmosférou. Párkrát jsem se zasmála, ale spíš s takovým tím trapnem záhy. Úplně do odpadu to neházím, ale asi bych se tomu spíš vyhnula. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama